Bomba Uzmanı İzne Çıktı, Şüpheli Valize Komşu İlden Gelen Ekip Müdahale Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bomba Uzmanı İzne Çıktı, Şüpheli Valize Komşu İlden Gelen Ekip Müdahale Etti

Bomba Uzmanı İzne Çıktı, Şüpheli Valize Komşu İlden Gelen Ekip Müdahale Etti
26.06.2012 16:57

Burdur'da bulvarda unutulan şüpheli valiz, bomba imha uzmanı yıllık izinde olduğu için cadde ortasında 1.5 saat bekletildi.

Burdur'da bulvarda unutulan şüpheli valiz, bomba imha uzmanı yıllık izinde olduğu için cadde ortasında 1.5 saat bekletildi. Isparta'dan gelen uzman ekip tarafından fünye ile patlatılan valizden erkek kıyafetleri çıktı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Armağan İlci Bulvarı'nda meydana geldi. Bir lokantanın önünde unutulan valizi fark edenler polise haber verdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatarak güvenlik önlemi aldı. Burdur Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bomba imha uzmanının yıllık izinde olması nedeniyle valize müdahale edilemedi.

Bunun üzerine, Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden bomba imha ekibi istendi. Yaklaşık 1.5 saat bekleyişin ardından Isparta'dan gelen bomba imha ekibi, özel kıyafetini giyerek paketin üzerine hazırladığı fünyeyi bıraktı. Patlatılan valizden erkek kıyafetleri çıktı. Polis, valizi lokantanın önüne bırakan ya da unutan kişiye ulaşmak için güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bomba Uzmanı İzne Çıktı, Şüpheli Valize Komşu İlden Gelen Ekip Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement