Beyoğlu Bombacısının Kardeşi: Kıldığı Namaz Farklıydı, Camide Kılmazdı - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu Bombacısının Kardeşi: Kıldığı Namaz Farklıydı, Camide Kılmazdı

İstiklal Caddesi'ni kana bulayan IŞİD'li Mehmet Öztürk'ün gözaltına alınan kardeşi Yaşar Öztürk, ağabeyi hakkında çarpıcı detaylar anlattı.

24.03.2016 07:35  Güncelleme: 08:39

İstiklal Caddesi'nde üzerindeki bombayı patlatarak 4 kişinin ölümüne neden olan terör örgütü IŞİD üyesi Mehmet Öztürk'ün gözaltına alınan ağabeyi Gökhan Öztürk, kardeşi Yaşar Öztürk ile anne ve babasının İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

ANNE-BABA SERBEST, KARDEŞLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Canlı bomba Mehmet Öztürk'ün anne ve babası emniyet ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, iki kardeş İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Yaşar Öztürk ifadesinde ağabeyi Mehmet Öztürk hakkında çarpıcı detaylar anlattı.

KARDEŞİ, BOMBACI AĞABEYİNİ ANLATTI: İÇİNE KAPANIK VE SESSİZDİ

Ağabeyinin içine kapanık ve sessiz biri olduğunu belirten Yaşar Öztürk, şunları söyledi:

"Ağabeyim devletin sistemini pek sevmezdi, eleştirirdi. Ağabeyim Mehmet genelde sessizdi. İçine kapanıktı. İki yıl kadar önce Gaziantep Şehitkamil ilçesinde bulunan mescit tarzı bir yer olan Müslüman Gençler Derneği'ne giderdi. Ben de birkaç defa ağabeyimle birlikte girmiştim. Genelde 20-25 kişi olurdu. Ve burada dini konular hakkında sohbet edip, Kur'an okunurdu.

"5 YILDIR TELEFON KULLANMIYORDU"

Ağabeyim 2014 yılında askerden geldikten sonra dini konularda namaz kılmasında falan değişikler yaşanmıştı. Genelde hiç kimseyle samimiyet kurmazdı. Yaklaşık 5 yıldır telefon kullanmıyordu. Kendisi genelde televizyon izlemekten, müzik dinlemekten hoşlanmazdı.

"FARKLI NAMAZ KILARDI, CAMİDE KILMAZDI"

Bize namaz kılmamız hakkında telkinlerde bulunurdu. Yalnız kendisi namaz kıldığında farklı namaz kılardı. Camide namaz kıldığını görmedim." (Kaynak: Hürriyet)

Beyoğlu Bombacısının Kardeşi: Kıldığı Namaz Farklıydı, Camide Kılmazdı

Son Dakika Güncel Beyoğlu Bombacısının Kardeşi: Kıldığı Namaz Farklıydı, Camide Kılmazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Mehmet: akp nin dindar gençliği 71 47 Yanıtla
  • BERLİNDEN KÜRT : ülkücüdür kesin 6 22 Yanıtla
    hht: en çokta ülkücülerden korkuyorsunuz hainler. 20 3
  • Yavuz: Bütün ışid elemanları ak parti düşmanı devlet düşmanı bizim muhalefette ak parti düşmanı ak parti ışide destek veriyo derler ışid hep ak partiyş hedef alıyo bu ne perhiz ne lahana turşusu Herkes yabancı ve satılmış medyalar üzerinden iş yapıyo ne iş be 11 8 Yanıtla
  • Turk: Pkknin yaptıklarını hemen unutturun ne kadar şerefli bir medyasiniz desteklemeye devam edin sıra sizede gelecek 12 0 Yanıtla
  • sozdar: Keyfine gore namaz kiliyorlar yani namazi farz kabul etmiyorlar 9 3 Yanıtla
  • Neco: Armut dibine duser.yobaz insanlik dusmani bir ortami oldugu belli.ailede isid yanlisidir kesin. 2 5 Yanıtla

Advertisement