Bombanın Hasarını Devlet Ödeyecek - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bombanın Hasarını Devlet Ödeyecek

Bombanın Hasarını Devlet Ödeyecek
06.01.2008 01:34

Diyarbakır'da 5 Can Alan Bombalı Saldırıda Ev ve İş Yerleri Zarar Görenler, Terörün Yarattığı Tahribatın İzlerini Silmeye Çalışıyor.

DİYARBAKIR’da 5 can alan bombalı saldırıda ev ve iş yerleri zarar görenler, terörün yarattığı tahribatın izlerini silmeye çalışıyor.

Patlamanın meydana geldiği caddenin çevresinde işyeri sahipleri ile apartmanların ön cephesine bakan dairelerdeki vatandaşlar, kendi imkanlarıyla onarıma başladı. Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Aydın saldırıdan etkilenen vatandaşların maddi kayıplarının giderilmesi için 4 tespit komisyonu kurulduğunu söyledi. Esnafı ziyaret eden Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker de zararlarının devlet tarafından karşılanacağını belirtmişti. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak da, 5 sivil aracın kullanılmaz hale geldiğini, 25 araçta, 5 apartmanın caddeye bakan cephesinde, 14 iş yerinde maddi hasar oluğunu söylemişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bombanın Hasarını Devlet Ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement