Bond Grubu, İlk Kez Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Bond Grubu, İlk Kez Türkiye'de

Bond Grubu, İlk Kez Türkiye\'de

Bond, kuru yapı çözümleri sunan Knauf'un davetlisi olarak ilk kez Türkiye'ye geliyor.

02.10.2012 10:08

Dünyaca ünlü müzik grubu Bond, kuru yapı çözümleri sunan Knauf'un davetlisi olarak ilk kez Türkiye'ye geliyor. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreninde bir konser veren grup, bu kez Knauf'un 80. yılı için çalacak.

Kuru yapı sistemleri alanında dünyanın lider kuruluşlarından Knauf, 80. yıldönümünü kutlamak üzere dünyaca ünlü müzik grubu Bond'u İstanbul'a davet etti. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreninde bir konser veren Bond, ilk kez Türkiye'ye geliyor. Grup, yapı dünyasını 3-7 Ekim'de CNR Expo İstanbul'da buluşturacak olan Knauf Arena etkinliği kapsamında bir konser verecek. Enstrümantal müziğin popüler isimlerinden Bond Grubu, 3 Ekim'de Knauf ve konukları için en sevilen parçalarını seslendirecek.

10 bin metrekarelik bir alana yayılacak Knauf Arena'da, yapı sektörüne yönelik 1.200'ü aşkın ürün, 150'den fazla sistem ve 24 farklı dayanım performansı sergilenecek. Katılımın ücretsiz olduğu Knauf Arena hakkında ayrıntılı bilgiye www.knaufarena.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bond Grubu, İlk Kez Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement