Boyabat Gençlik Merkezi'nden Çattepe Köyü Ortaokulu'na Yardım - Son Dakika
Güncel

Boyabat Gençlik Merkezi'nden Çattepe Köyü Ortaokulu'na Yardım

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boyabat Gençlik Merkezi personelleri, gönüllü gençlerden ve hayırsever vatandaşlardan topladığı çeşitli yardım malzemelerini Boyabat Çattepe Ortaokulu öğrencilerine teslim etti.

14.01.2016 10:04

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boyabat Gençlik Merkezi personelleri, gönüllü gençlerden ve hayırsever vatandaşlardan topladığı çeşitli yardım malzemelerini Boyabat Çattepe Ortaokulu öğrencilerine teslim etti.

Boyabat'a 25 km uzaklıkta olan ve çevre köylerden taşımacılık sistemiyle gelen öğrencilerin eğitim ve öğretim gördüğü Çattepe Ortaokulu bahçesinde program kapsamında canlı müzik etkinliği, bilgi yarışması ve çeşitlik çocuk oyunları, şarkı söyleme ve kaynaşma aktiviteleri yapıldı.

Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Boyabat Gençlik Merkezi işbirliği içinde gerçekleştirilen canlı müzik etkinliğine, Boyabat Gençlik Merkezi personelleri, Çattepe Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile gençlik merkezi gönüllü animatör ekibi katıldı.

Gençlik Merkezi Personeli ve gönüllü gençler, program devam ederken, kışlık mont ve ayakkabı ihtiyacı tespit edilen 67 öğrenciye hediye paketlerini takdim ettiler. 230 öğrenciye de saç tokası, kurşun kalem, kalem traş, silgi ve kırtasiye malzemeleri dağıtılıp, lokum ikramında bulunuldu..Ayrıca yarışmalarda dereceye giren 6 öğrenciye özel hediyeler verildi. Çattepe Ortaokulu Kütüphanesi'ne de çeşitli hikaye kitapları verildi. Etkinlikten memnun kalan öğrenciler Boyabat Gençlik Merkezi görevlilerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Boyabat Gençlik Merkezi yetkilileri, faaliyetleri ve kulüp çalışmaları hakkında Çattepe Ortaokulu yönetimine bilgi verildi. Çattepe Ortaokulu Müdürü Faruk Erdem ve öğretmenleri, Gençlik Merkezi yetkilileri ve personeline, duyarlı esnaf ve hayırseverlere katkılarından ötürü teşekkür ettiler.

AA Muhabirinin edindiği bilgiye göre Boyabat Gençlik Merkezi yetkilileri gönüllü esnaf ve hayırseverlerden yardım toplamaya devam edeceklerini, topladıkları giysi ve okul malzemelerini daha çok kırsal kesimlerdeki okulların öğrencilere sunacaklarını, planlamalarında Durağan ilçesindeki köylerin de olduğunu ifade ettiler.

Program sonunda tüm çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boyabat Gençlik Merkezi personelİ, gönüllü gençlerden ve hayırsever vatandaşlardan topladığı çeşitli yardım malzemelerini Boyabat Çattepe Ortaokulu öğrencilerine teslim etti.

Boyabat'a 25 kilometre uzaklıkta bulunan ve çevre köylerden taşımacılık sistemiyle gelen öğrencilerin eğitim öğretim gördüğü Çattepe Ortaokulu bahçesinde yardım malzemelerinin teslimi dolayısıyla tören düzenlendi.

Gençlik merkezi personeli ile gönüllü gençler, kışlık mont ve ayakkabı ihtiyacı tespit edilen 67 öğrenciye hediye paketlerini verdi. 230 öğrenciye de kırtasiye malzemeleri dağıtılıp, lokum ikramında bulunuldu. Ayrıca yarışmalarda dereceye giren 6 öğrenciye de özel hediyeler verildi. Çattepe Ortaokulu Kütüphanesi'ne de hikaye kitapları konuldu.

Çattepe Ortaokulu Müdürü Faruk Erdem ve öğretmenleri, gençlik merkezi yetkilileri ile personeline, duyarlı esnaf ve hayırseverlere katkılarından ötürü teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyabat Gençlik Merkezi'nden Çattepe Köyü Ortaokulu'na Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement