Bozdağ: "Türkiye Aleyhine Kim Ne Yapıyorsa Himaye Ediliyor" - Son Dakika
Güncel

Bozdağ: "Türkiye Aleyhine Kim Ne Yapıyorsa Himaye Ediliyor"

- AA Genel Müdür Yardımcısı Metin Mutanoğlu'nun soru sorması Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuk olduğu AA Editör Masası'nda soruları cevaplaması ANKARA - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları cevapladı.

21.03.2017 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- AA Genel Müdür Yardımcısı Metin Mutanoğlu'nun soru sorması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuk olduğu AA Editör Masası'nda soruları cevaplaması ANKARA - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Adalet Bakanı Bozdağ: "Alman hükümeti, AB'ye göre terör örgütü olan PKK'ya ve yandaşlarına böylesi bir terör eylemi yapmasına nasıl izin veriyor. Bunu nasıl izah edeceğiz hukuk devletiyle, demokratik devlet anlayışıyla. Böyle bir durum olduğunda Alman hükümetinin ve kanunlarla görevli kıldığı kurumların, görevlilerin bu terör eylemine karşı kanunları uygulaması ve işletmesi lazım. Ama şu anda bunu göremiyoruz. Bu da çok net bir şekilde şu anda batı ülkelerinde, Türkiye aleyhine kim ne yapıyorsa himaye edildiğinin ispatıdır. Darbeciler, teröristler himaye ediliyor. Kim Türkiye'ye ihanet ediyorsa, zarar veriyorsa onların daha makbul insan kabul edildiği bir devlet, yönetici değerlendirmeleriyle karşı karşıyayız."

Bozdağ: "Türkiye Aleyhine Kim Ne Yapıyorsa Himaye Ediliyor"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozdağ: 'Türkiye Aleyhine Kim Ne Yapıyorsa Himaye Ediliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement