Bozüyük'te Feci Kaza; 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bozüyük'te Feci Kaza; 5 Yaralı

Bozüyük\'te Feci Kaza; 5 Yaralı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

20.10.2015 16:10

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, ilçe girişi Yeşilkent kavşağında meydana geldi. Yeşilkent Devlet Hastanesine hasta almaya giden Ahmet Özen idaresindeki 11 DN 112 plakalı ambulans ile Eskişehir'den Bozüyük istikametine gelmekte olan Serhat Cebeci idaresindeki 11 DT 722 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 112 Acil Servis ambulansı devrilirken otomobil içerisinde bulunan yolcular araca sıkıştı. Otomobilde sıkışan yaralılardan aynı aileden Ömrüye ve Nevriye Cebeci, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden kurtarılarak Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğer yaralılar otomobil sürücüsü Serhat Cebeci ve ambulans şoförü Ahmet Özen ile birlikte hemşire Halide Arköse, Bozüyük Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazanın ardından İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Hastane Başhekimi Osman Turgut Ertem ve diğer yetkililer kaza yerine gelerek incelemelerde bulundular. Kazanın oluş şekli ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük'te Feci Kaza; 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement