Bu Kez Kırşehir ve Türkelilere Anlattı - Son Dakika
Güncel

Bu Kez Kırşehir ve Türkelilere Anlattı

Bu Kez Kırşehir ve Türkelilere Anlattı

Koç: Derneklere dört öneri ile gitti.

04.03.2014 08:22

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, projelerini anlatmak için dur durak bilmiyor. Elinde kitapçığı her kahvenin, işyerinin, derneğin ve evin kapısını çalıyor. Dün Türkeliler kıraathanesini ve Kırşehirliler Derneğini ziyaret eden Koç, yine projelerinin sunumu yaptı. Timur, yeni bir Çayırova için herkesten candan destek istediğini söyledi.

Büyük ve görkemli bir Çayırova için büyük bir mücadele başlattığını, 30 Mart'ta iktidar olacaklarını, ancak hedeflerinin çoğunluğu alıp iktidar olmak değil, halkın desteğini sağlayıp bu projeler ile büyük dönüşümü sağlamak olduğunu dile getirdi.

Terminali dahi olmayan, hastanesi, caddelerinde tuvaleti, hamamı, otoparkı , sineması, tiyatrosu, konservatuarı olmayan bir kente, ilçe denemeyeceğini anlatan Koç, gerçek bir ilçe için herkesin kendine destek ve 5 yıl zaman vermesini istedi. Koç, "Çayırovalılar nereden gelmiş olursa olsun, siyasi görüşü ne olursa olsun emeklisi,esnafı, taksicisi, işçisi, işsizi, sanayicisi, ev kadını, engellisi tek vücut olarak bizim projelerimize sahip çıkmalı"dedi.

Çayırova'nın gerçek sınırlarına kavuşması ile büyük ve projelere açık bir kent olacağını anlatan Timur Koç, dernekler içinde dört öneri de bulundu. Dernekleri belediye yönetimine katacaklarını, yer sorunlarını çözeceğini, ortak etkinlikler yapacaklarını, derneklerin yapacakları bağımsız etkinliklere tam destek vereceklerini söyledi. Koç, bunların yanısra ortak kent kültürünün yaratılmasında ortak hareket edeceklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Kez Kırşehir ve Türkelilere Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement