Bucaspor'da Sportif Direktör Yılmaz Özlem Oldu - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Sportif Direktör Yılmaz Özlem Oldu

Bucaspor\'da Sportif Direktör Yılmaz Özlem Oldu

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Bucaspor'da sportif direktörlük görevine eski futbolculardan Yılmaz Özlem getirildi.

18.12.2015 13:52

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Bucaspor'da sportif direktörlük görevine eski futbolculardan Yılmaz Özlem getirildi.

Ekonomik sıkıntıların yanı sıra yöneticilerle futbolcular arasında iletişim eksikliğinden kaynaklanan problemlerden bunalan Başkan Çetin Kayışlı'nın, bu sorunları aşmak için Özlem'i görevlendirdiği bildirildi. Yılmaz Özlem'in oyuncuların sorunlarıyla ilgileneceği ve takımla yönetim arasında köprü görevi üstleneceği açıklandı. Teknik direktör Suat Kaya'nın da onay vermesiyle tarafların bugün sözleşme imzaladığı bildirildi.

Futbolculuk kariyerinde 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında sarı lacivertli formayla iki şampiyonluk yaşayan Yılmaz Özlem, kaptanlığını da yaptığı Bucaspor'a farklı bir kimlikle hizmet edeceği için mutluluk duyduğunu söyledi. Faal futbol yaşantısına 2011 yılında Göztepe'de nokta koyan Özlem, daha sonra Boluspor, Ankaragücü, Bandırmaspor ve Alpedo Kahramanmaraşspor'da teknik direktör olarak çalıştı.

Öte yandan ilk yarının son maçında pazar günü Kocaeli Birlikspor'u konuk edecek sarı lacivertli ekipte Erkan, sarı kart cezası nedeniyle görev alamayacak.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Sportif Direktör Yılmaz Özlem Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement