Büfeye Giden Minik Samet'i Otomobil Ezdi - Son Dakika
Güncel

Büfeye Giden Minik Samet'i Otomobil Ezdi

Büfeye Giden Minik Samet\'i Otomobil Ezdi

Kazan'da annesinin ısrarına rağmen evden çıkıp, büfeye gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Samet Kaya'ya otomobil çarptı.

18.06.2014 12:11  Güncelleme: 12:07

Ankara'nın Kazan ilçesinde annesinin ısrarına rağmen evden çıkıp, büfeye gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Samet Kaya'ya otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ilk müdahalesi yapılan Samet, hava ambulansı ile Ankara'ya sevk edilmek istendi. Minik Samet'in duran kalbi doktorların tüm müdahalesine rağmen yeniden çalıştırılamayınca, gelen hava ambulansı boş geri döndü.

Kaza, Kazan'ın Atatürk mahallesi, Köroğlu Caddesi üzerindeki Şirinyurt Sitesi önünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. 64 yaşındaki Şaban Çağlayan'ın kullandığı 06 AF 5225 plakalı otomobilin önüne, iddiaya göre aniden caddenin karşısına geçmek isteyen küçük Samet çıktı. Bu sırada otomobilin altında kalan Samet ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kazan Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Hava ambulansı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sev edilmek istendi. Ancak minik Samet'in duran kalbi doktorların tüm müdahalesine rağmen yeniden çalıştırılmaya yetmedi. Gelen hava ambulansı ise hayatını kaybeden Samet'i almadan geri döndü.

Apartmanın giriş katında bulunan evlerine 4 ay önce taşındıkları öğrenilen Kaya ailesinin 4 çocuğu olduğu belirtildi. En büyüğü 18, diğeri 16 ve 3 yaşlarında üç erkek çocuğu ile henüz 3 aylık olan kızları Sümeyra ile birlikte ailenin 4 çocuğu olduğu öğrenildi. Samet'in yemek yedikten sonra yolun karşısında bulunan büfeye gitmek istediği, ancak annesinin kız kardeşini emzirdikten sonra 'birlikte gidelim' dediği öğrenildi. Samet'in ise huysuzluk yapıp, ısrarla dışarı çıkmak istediği öğrenildi.

Özel bir inşaat firmasında asgari ücretle çalıştığı öğrenilen Baba Gürhan Kaya, acı haberi hastanede öğrendi. Ayakta durmakta güçlük çekip, göz yaşı döken babayı hastanede yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Lokman Ertürk teselli etmeye çalıştı. Samet'in ölüm haberini aldıktan sonra baygınlık geçiren büyük abisi 18 yaşındaki Erhan Kaya'yı arkadaşları bir otomobil ile hastaneye baygın halde getirdi. Oğlu ile birlikte acılı anne de bu sırada baygınlık geçirip, hastanenin acil servisine alındı.Minik Samet'in cansız bedeni savcılık incelemesini ardından aileye teslim edildi. Samet'in cenazesi ise, ailesinin memleketi olan Bartın'ın Ulus ilçesine götürülerek, Dibektaş köyünde bugün öğlen namazından sonra toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Büfeye Giden Minik Samet'i Otomobil Ezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement