Bodrum'da Bujiterideki Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Bujiterideki Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Bodrum\'da Bujiterideki Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Bodrum'da bir bujiteriden hırsızlık yapan iki kadın, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

02.11.2013 22:14  Güncelleme: 22:37

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir bujiterinden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen iki kadın, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis, çaldıkları saatlerin orjinal olup olmadığını mağaza çalışanlarına sordukları da belirlenen iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Çarşı Mahallesi, Cevat Şakir Caddesi'ndeki Fatoş Bujiteri'ye, dün (Cuma) öğleden sonra müşteri görünümünde gelen ve kendilerine anne-kız görünümü veren biri 70-75, diğeri ise 30-35 yaşlarındaki iki kadın, mağazadaki yoğunluktan yararlanıp, gümüş 4 bileklik, 5 kolye ile 4 saati çaldı. Yoğunluğun azalmasınan arından vitrindeki standlarda eksikler olduğunu farkeden işyeri yetkilileri, güvenlik kameralarını incelediklerinde hırsızlığı tespit edip, durumu polise bildirdi. Polis, eşkali belirlenin iki kadın şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

İşyerinin sahibi Sema Yıldırım (27), 'Görüntülerden hırsızlık yaptığını belirlediğimiz iki kadın müşteri gibi gelip, bana saatlerin orjinal olup olmadığını sordular. Ardından saatlere bakmaya başladılar. Meğer, orjinal olduğunu garantiledikten sona çalmakmış niyetleriö dedi.

İşleri çalışanlarından serkan Ergül de bin lira zararlarını olduğunu belirterek, 'Daha pahalı saatlerde vardı. Allah'tan onları almamışlarö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Bujiterideki Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement