Bulgaristan-Türkiye Sınırında Polis Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bulgaristan-Türkiye Sınırında Polis Operasyonu

26.09.2015 21:16

Bulgaristan-Türkiye sınırında Hamzabeyli'nin karşısındaki Lesovo Gümrük Kapısı, Bulgar polisinin başlattığı yolsuzlukla mücadele operasyonu nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Bulgaristan- Türkiye sınırında Hamzabeyli'nin karşısındaki Lesovo Gümrük Kapısı, Bulgar polisinin başlattığı yolsuzlukla mücadele operasyonu nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatıldı.

İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Georgi Kostov, Devlet Milli Güvenlik Servisi (DANS) ajanlarının Yambol Bölge Savcılığı gözetiminde düzenlediği operasyon nedeniyle Lesovo'nun geçici olarak yolculara hizmet veremeyeceğini bildirdi.

Kostov, saat 23.00'e doğru kapının yeniden trafiğe açılacağını, ancak o zamana kadar Türkiye'ye geçiş yapmak isteyen yolcuların Kapitan Andreevo ve Malko Tırnovo kapılarını kullanmaları gerektiğini kaydetti.

Bakanlık yetkilileri operasyonun içeriği konusunda ise bilgi vermedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bulgaristan-Türkiye Sınırında Polis Operasyonu - Son Dakika


Advertisement