Burdur'da Şehit Polis Adına Kütüphane Açıldı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Şehit Polis Adına Kütüphane Açıldı

Burdur\'da Şehit Polis Adına Kütüphane Açıldı

Burdur'da şehit polis adına kütüphane açıldı*- BURDUR Türk Hava Kurumu Ortaokulu bahçesine 1992 yılında şehit olan polis memuru Süleyman Keskin'in adının verildiği kütüphane açıldı.

07.04.2016 15:06

Burdur'da şehit polis adına kütüphane açıldı

*- BURDUR Türk Hava Kurumu Ortaokulu bahçesine 1992 yılında şehit olan polis memuru Süleyman Keskin'in adının verildiği kütüphane açıldı.

Burdur'da Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Projesi (ÇOGEP) kapsamında, Türk Hava Kurumu Ortaokulu bahçesinde düzenlenen kütüphanenin açılışı yapıldı. 1992 yılında Batman'da ekip aracının taranması sonucu şehit olan polis memuru Süleyman Keskin'in adının verildiği kütüphanenin açılışına Vali Hasan Kürklü, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Nurdan Kamal, şehit polisin babası Kerim Keskin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Hasan Kürklü, "Hem şehidimizin ismi yaşatılacak hem de okulumuza bir kütüphane kazandırılmış oldu. Her zaman söylediğimiz gibi çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırılması noktasında inşallah faydalı olacağı kanaatindeyim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şehit polisin babası Kerim Bakır da oğlu adına kütüphane açılmasından memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Şehit Polis Adına Kütüphane Açıldı - Son Dakika


Advertisement