Ağlasun ilçesindeki olayda oğlu tarafından tüfekle vurulan Mustafa K, defnedildi.
Kökez köyündeki evinden alınan Mustafa K'nın (71) cenazesi, köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi. Cenaze törenine Mustafa K'nın kızı Zeynep Doğan, yakınları ve köylüler katıldı.
Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Babası ile kardeşi H.K. arasında herhangi bir sorun bulunmadığını anlatan Doğan, "Her şey bir anda olmuş. Zaten babam kimseye zararı olmayan, kimseye karışmayan birisiydi. Hepsini kaybettik" dedi.
Bu arada H.K. ile olayda hayatını kaybeden boşandığı eşi Gamze Kaya'nın 2 yaşındaki kızları G.K. ile 5 yaşındaki kızları S.K'nın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındığı öğrenildi.
- Olay
Merkeze bağlı Kökez köyünde yaşayan H.K, yanında 5 yaşındaki kızı ile görüşmek amacıyla boşandığı eşi Gamze Kaya'nın (24) Ağlasun ilçe merkezindeki evine gitmiş, aralarında çıkan tartışma sonucu K, eski eşi ve baldızı Dudu İrez'e (42) av tüfeği ile ateş etmişti. Kaya ve İrez olay yerinde yaşamını yitirmişti.
H.K, daha sonra Kökez köyüne dönerek babası Mustafa K'yı yanına alarak otomobille Ağlasun- Antalya Kavşağı'na gelmiş, babası ile tartışmaya başlayan K'ya bu sırada yoldan geçen veteriner Gökhan Tanrıöver uyarıda bulunmuştu. K, babası ve Tanrıöver'e ateş ettikten sonra tüfeği göğsüne doğrultmuş ve tetiği çekmişti. Baba Mustafa K, olay yerinde ölmüş, ağır yaralanan K. ve Tanrıöver, Burdur Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
Tanrıöver, Burdur'daki tedavisinin ardından ambulans helikopterle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. - Burdur
Son Dakika › Güncel › Burdur'daki Cinayet ve İntihara Teşebbüs - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?