Burdur İçin El Ele' - Son Dakika
Güncel

Burdur İçin El Ele'

Burdur İçin El Ele\'

'Burdur İçin El Ele'BURDUR'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir araya gelerek darbeye karşı ortak deklarasyon yayınlayan siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, 'Burdur için el ele' sloganıyla toplanarak, oluşturulacak platformun çalışma stratejisini belirledi.

05.08.2016 19:06

'Burdur İçin El Ele'

BURDUR'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir araya gelerek darbeye karşı ortak deklarasyon yayınlayan siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, 'Burdur için el ele' sloganıyla toplanarak, oluşturulacak platformun çalışma stratejisini belirledi.

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimine karşı ortak deklarasyon yayınlayan siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, 'Her şerden bir hayır doğar' anlayışıyla, şehrin sorunlarının tespiti ve çözümüne katkı sağlamak amacıyla bir araya geldi. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, CHP İl Başkanı Barış Ayten, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ile diğer siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Burdur Ticaret ve Sanayi odası Başkan Yardımcısı Ömer Çeliker, "Milletimiz; devleti, hükümeti, muhalefeti ve meclisiyle, daha bir kenetlenmiştir. Bu birliği, demokratik alanda daha da güçlendirerek sürdürmemiz gerektiği gibi; ekonomik kalkınmamız ve güçlenmemiz için de, yabancı sermaye güçlerine karşı, yerli teşebbüs gücümüzü artırarak göstermeliyiz" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki de "15 Temmuz'da ülkemizin yaşadığı kaos ortamından milletimizin duruşuyla kurtulduk. Demokrasi nöbetlerini milletimiz siyasi ayrım gözetmeksizin sürdürmekte. Burdur halkını iradesine sahip çıktığı için kutluyorum. Her şerden bir hayır doğar. Farklı kesimlerle bir araya gelip, böyle bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Burdur için yapılabilecekleri görüşeceğiz. Çalışma perspektifimizi ve önceliklerimizi belirleyip, birlikte çalışmalarımızı yürütmeye kararlıyız" diye konuştu.

"15 Temmuz'da FETÖ'nün demokrasiye nasıl darbe vurmaya kalktığını hep birlikte gördük, hep birlikte püskürttük" diyen CHP İl Başkanı Barış Ayten ise FETÖ'nün ülkenin kılcal damarlarına nasıl girdiğini hep birlikte görerek, yarınların daha güzel kurulacağını söyledi.

MHP İl Başkanı Hikmet Ökte de Türk halkının verdiği kararlı duruşu takdirle karşıladığını belirterek, "FETÖ'nün bu kadar güçlenmesi, iktidarıyla muhalefetiyle dünden bugüne büyük bir zafiyetin ürünüdür. Ama bu durumu birlikte çözeceğiz. Bu birlikteliği en güzel şekilde değerlendireceğiz" dedi.

Daha sonra toplantıya katılanlar Burdur'un sorunları ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur İçin El Ele' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement