Burdur Sosyal Denge Teminatı Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Burdur Sosyal Denge Teminatı Sözleşmesi İmzalandı

Sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandıBURDUR İl Özel İdaresi'nde çalışan 109 memur için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

24.01.2018 10:22

Sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

BURDUR İl Özel İdaresi'nde çalışan 109 memur için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

İl Genel Meclisi toplantı salonundaki sözleşme imza törenine Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Belediye ve İl Özel İdaresi Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Genel Sekreteri Servet Olpak, Bem-Bir-Sen Burdur Şube Başkanı Selami Keleş ile Özel İdare memurları katıldı. Vali Şerif Yılmaz, "Burdur İl Özel İdaresi çalışmalarını kesintisiz, aralıksız ve başarılı bir şekilde yürütüyor. Onun için de bugün bu sözleşme imzalanıyor. Biz iş yapmasaydık, biz bu işleri beceremeseydik İl Genel Meclisi'nden böyle bir karar çıkmazdı. İl Genel Meclisi'nin almış olduğu karar çerçevesinde sözleşme yetkisi bize verildi. Bu çerçevede biz hem bütçe imkanlarımız, hem çalışma şartları ve koşulları birlikte değerlendirmek üzere ve diğer çalışan arkadaşlarımızın durumlarını mukayese etmek suretiyle de bu protokolü neticesinde bugün inşallah imzalayacağız. Bu 1 Ocak 2018'den itibaren geçerli olacak" dedi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, "İl Özel İdaremizde çalışan personelimiz, yaz- kış her zaman gayretli bir şekilde Burdur'umuza çok güzel hizmetler yapmakta. Ekip ruhu içerisinde çalışan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Aldıkları ücreti fazlasıyla hak ettiklerini biliyorum" diye konuştu. Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek ile İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı da sosyal denge tazminatı sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.

Sözleşme Vali Yılmaz, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Turbay, İl Genel Sekreteri Servet Olpak ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Selami Keleş tarafından imzalandı. Sözleşmeyle İl Özel İdaresi'nde çalışan memurlara aylık 800 lira sosyal denge tazminatı ödenecek.

Burdur Sosyal Denge Teminatı Sözleşmesi İmzalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Sosyal Denge Teminatı Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement