Burhaniye Belediyesi Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıracak - Son Dakika
Güncel

Burhaniye Belediyesi Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıracak

Burhaniye Belediyesi Kurban Bayramı\'nda ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıracak

Burhaniye Belediyesi, Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ulaştırmak için kurban bağışlarını kabul edecek. Belediye, yalnız yaşayan yaşlılar, engelliler ve yemek yapma imkanı olmayan vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştırıyor. Alınan kurban etleri de belediye aşevinde pişirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

21.06.2023 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı'nda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü kuracak. Burhaniye'de yapılan kurban bağışları, belediye aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına sıcak yemek olarak ulaştırılacak.

Alınan başvurular sonucu komisyon tarafından tespit edilen, Burhaniye'nin merkez ve kırsal mahalleleri farketmeksizin yalnız yaşayan yaşlılara, engellilere ve yemek yapma olanağı olmayan ortalama 400 vatandaşa her gün sıcak yemek ulaştıran Burhaniye Belediyesi, Kurban Bayramı'nda da kurban bağışlarını alacak. 365 gün boyunca 4 çeşit yemeği ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar ulaştıran Burhaniye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bayram süresince belediyenin aşevine bağışlanan kurban etlerini kabul edecek. Alınan kurban etleri, yıl boyunca belediyenin aşevinde pişerek belediye aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına sıcak yemek olarak ulaştırılacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Burhaniye Belediyesi Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement