Büro Memur-sen Genel Başkanı Yazgan: "Terörden Medet Umanların İnsanlık Dışı Saldırılarını... - Son Dakika
Güncel

Büro Memur-sen Genel Başkanı Yazgan: "Terörden Medet Umanların İnsanlık Dışı Saldırılarını...

Büro Memur-sen Genel Başkanı Yazgan: "Terörden Medet Umanların İnsanlık Dışı Saldırılarını...

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırılarını kınayarak, “Güvenlik güçlerimizi, milletimizi, ülkemizi hedef alan kalleş ve hain terör saldırılarını, saldırıların arkasındaki kirli güçleri şiddet ve nefretle kınıyoruz.

18.02.2016 13:44

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarını kınayarak, "Güvenlik güçlerimizi, milletimizi, ülkemizi hedef alan kalleş ve hain terör saldırılarını, saldırıların arkasındaki kirli güçleri şiddet ve nefretle kınıyoruz. Terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını vicdanlar affetmeyecektir" dedi.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, yaptığı yazılı açıklamada, terörün karanlık yüzünü Ankara ve Diyarbakır'da gösterdiğini belirtti. Ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan terörü, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri şiddet ve nefretle kınadıklarını vurgulayan Yazgan, "Güvenlik güçlerimizi, milletimizi, ülkemizi hedef alan kalleş ve hain saldırılarla yüreğimiz yandı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını vicdanlar affetmeyecektir. Yapılan saldırıların amacı, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve huzurunu bozmaktır. Herkes bilmelidir ki, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. 78 milyon vatandaşımız bir ve beraber olarak aşağılık saldırıların karşısında duracağız" dedi.

Terörün bitirilmesine yönelik güvenlik güçlerince yapılan operasyonların kararlılıkla devam etmesi gerektiğinin altını çizen Yazgan, "Ülkemiz, içimizdeki ve komşu ülkelerdeki terör örgütlerinin kalleş saldırılarıyla ateş çemberine sokulmak istenmektedir. Güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonları ve milletimizin tek vücut duruşuyla tüm saldırılar bertaraf edilecektir. Milli mücadelede tüm dünyaya ders veren ülkemiz, kararlı duruşuyla yine ders verecektir. Hain terör saldırılarıyla ülkemizin gözünü kimse korkutamaz. Bu bağlamda güvenlik güçlerimizin hain terör örgütlerine düzenlediği operasyonları sonuna kadar destekliyoruz. Terörün kökü kazınıncaya kadar operasyonlar devam etmelidir" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büro Memur-sen Genel Başkanı Yazgan: 'Terörden Medet Umanların İnsanlık Dışı Saldırılarını... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement