Bursa - Afyonkarahisar´Da Trafik Kazası Geçiren Genç Bursa´Da Lys´Ye Sedye İle Girdi

Bursa'da Yaşayan ve Geçtiğimiz Hafta Afyonkarahisar'da Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Yaralandıktan Sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne Kaldırılan 20 Yaşındaki İlker Ömürlü, Bugün Lys'ye Sedye Üzerinde Taşınarak Girdi. 112 Acil Servis Ambulansıyla Sınava Gireceği Atatürk Anadolu Lisesi'ne Getirilen İlker Ömürlü, Sağlık Görevlileri Yardımıyla Sınava Gireceği Salona Çıkartıldı.
BURSA'da yaşayan ve geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandıktan sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 20 yaşındaki İlker Ömürlü, bugün LYS'ye sedye üzerinde taşınarak girdi. 112 Acil servis ambulansıyla sınava gireceği Atatürk Anadolu Lisesi'ne getirilen İlker Ömürlü, sağlık görevlileri yardımıyla sınava gireceği salona çıkartıldı.
Üniversite adaylarının katıldığı Lisan Yerleştirme Sınavları'nın (LYS) ilk oturumu bugün saat 10.00'da Bursa'da başladı. LYS'ye giren adaylar arasında, geçtiğimiz hafta Afyon'a babası Ahmet Ömürlü (45) ile iş gezisine giden ve bulundukları otomobilin kamyonla çarpışması sonucu belinden ve başından ağır yaralanan 20 yaşındaki İlker Ömürlü de vardı. Kazada babası Ahmet Ömürlü'yü kaybeden talihsiz genç Bursa'ya getirilerek, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. İlker Ömürlü, sabırsızlıkla beklediği bugün gerçekleştirelen LYS' sınavına, ambulans ile getirildiği sedye ile taşındığı
Atatürk Anadolu Lisesi'nde sağlık görevlilerin yardımıyla girdi.
ÇOCUKLARI İÇİN DUA ETTİLER
Bursa'da bu yıl 18 bin 515 öğrencinin girdiği LYS sınavının heycanı Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu'nde de yaşandı. Sınava girecek üniversite adaylarının heyecanları gözlerinden okunurken, aileler ise dışarada çocuklarını dua okuyarak beklediler.