Bursa - Asker Eğlencesine Giderken Kaza Yaptılar: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Asker Eğlencesine Giderken Kaza Yaptılar: 2 Ölü, 3 Yaralı

Bursa - Asker Eğlencesine Giderken Kaza Yaptılar: 2 Ölü, 3 Yaralı

Bursa'da asker eğlencesine giden gençlerin bulunduğu otomobil, kavşak ayrımındaki bariyerlere çarptı.

29.10.2016 03:09

Bursa'da asker eğlencesine giden gençlerin bulunduğu otomobil, kavşak ayrımındaki bariyerlere çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.00 sıralarında Ankara karayolu Gürsu kavşağında meydana geldi. Bir arkadaşlarının asker eğlencesine katılmak için 33 yaşındaki Hüseyin Kızıl'ın kullandığı 16 FB 323 plakalı otomobile binen 4 arkadaş, iddiaya göre alkol aldıktan sonra başka bir yere eğlenmeye giderken, Gürsu kavşağında aşırı hız ve yerlerin ıslak olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere girdi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Hüseyin Kızıl, 21 yaşındaki Abdullah Özdemir, 19 yaşındaki Mustafa Anıl Karataş, 22 yaşındaki Mehmet Maraba, 23 yaşındaki Ercan korkutan yaralanırken otomobil ise hurdaya döndü.

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Mustafa Anıl Karataş, Mehmet Maraba ve Ercan korkutan Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Hüseyin Kızıl ve Abdullah Özdemir Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kızıl ve Özdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Abdullah Özdemir'in ise askerden yeni terhis olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası Jandarmaya bağlı Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından hurdaya dönen otomobil kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Asker Eğlencesine Giderken Kaza Yaptılar: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement