Bursa'da Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Asayiş Uygulaması

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur" uygulaması kapsamında denetimler yapıldı.

23.12.2017 01:59

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur" uygulaması kapsamında denetimler yapıldı.

Kamu düzeninin sağlanması, suç işlenmesini önlemek, aranan kişilerin yakalanması, suç teşkil eden ve suç işlenmeye elverişli her türlü eşyanın ele geçirilmesi, il genelinde tesis edilen huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde bin 200 polisin katıldığı uygulamada, yol kontrolleri yapılarak umuma açık iş yerleri denetlendi.

Uygulamada, 499 kişinin Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) sorgulaması yapıldı. Kontrol edilen 115 araçtan 8'i hakkında bin 283 lira cezai işlem uygulandı ve bir araçta trafikten men edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Asayiş Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement