Bursa'da Polisten Kaçan Şüpheli Çaldığı Servis Aracıyla Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Polisten Kaçan Şüpheli Çaldığı Servis Aracıyla Kaza Yaptı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde çalıntı ihbarı bulunan bir servis aracı, Balıkesir'den çalındığı tespit edildi. Polis ekipleri aracı fark ederek şüpheliyi durdurmak istedi ancak şüpheli kaçmaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren kovalamacanın ardından şüpheli, park halindeki iki otomobile ve çöp kutularına çarptıktan sonra aracı bırakıp yaya olarak kaçtı. Şüpheliye ulaşılamazken, araç çekici yardımıyla kaldırıldı ve içerisinde boş içki şişeleri bulundu.

08.11.2023 04:03  Güncelleme: 04:18

Balıkesir'den çaldığı servis aracını Bursa'da bırakıp kaçtı

BURSA - Balıkesir'den çaldığı servis aracı ile Bursa'ya gelen ve Bursa'da polis ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayan hırsız, 2 otomobile çarptıktan sonra aracı bırakıp kaçtı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinden çalıntı ihbarı bulunan 10 S 10212 plakalı servis aracının Bursa'ya geldiği tespit edildi. Polis ekipleri, çalıntı servis aracını merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde fark etti. Ekiplerin "Dur" ihtarına uymayan şüpheli, araçla kaçmaya başladı. Yarım saatlik kovalamacanın ardından, Görükle Dumlupınar Mahallesi'nde park halindeki 2 araca ve kaldırımdaki çöp kutularına çarpan şüpheli, aracı bırakarak kayıplara karıştı. Kazalı servis aracı, çekici yardımıyla kaldırıldı. Diğer yandan, servis aracının içerisinde boş içki şişeleri bulundu.

Polisin, olayla ilgili tahkikatı sürüyor.

Bursa\'da Polisten Kaçan Şüpheli Çaldığı Servis Aracıyla Kaza Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Polisten Kaçan Şüpheli Çaldığı Servis Aracıyla Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement