Bursa'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı

Bursa'da barda başlayıp sokakta devam eden silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

27.12.2015 07:10  Güncelleme: 09:44

İki grup arasında barda başlayıp sokakta devam eden silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Mudanya yolu Yeni Karaman Mahallesi'ndeki barda, iki grup arasında bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Tabancayla vurulan Serdar Öztürk, olay yerinde öldü.

4 KİŞİ SOKAKTA YARALANDI

Sokakta devam eden silah ve bıçaklı kavgada, Hakan Cevseli, Halil Kazak, Emrah Başıbüyük ve Yavuz Çakar da yaralandı. Yaralılar, ambulans ve özel araçlarla hastanelere kaldırıldı.

BOŞ KOVAN VE BIÇAK BULUNDU

Öztürk'ün cesedi, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yeri ve bar çevresindeki incelemelerde, çok sayıda boş kovan ile bıçak ve dolu şarjör bulundu.

Polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

Bursa\'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ali kaya: alkol kötülüklerin anasıdır. öldürür öldüttürür 14 0 Yanıtla
    URFALI: Görünen köy yakındır:)) 0 0
  • 1i: 36 senedir aralıksız Avrupa,da yaşıyorum.İnanırmısınız,bu zaman zarf içinde yerli halk arasında(birbirleriyle)doğru dürust dövüş ettiklerini göremedim.Kavga ederler,birbirlerine bağırır çağırırlar,sonra dağılırlar.Bizde hergün hiç yok yere cinayet.Sadece konuşmayı,dinlemeyi,düşünmeyi bilmediğimiz için?Bizde BEYİN yerine el,ayak,silahlar konuşuyor.Acaba halkımız dizilerden,filimlerden,müzik sözlerinden etkilenip,birilerini kendilerine örnek mi alırlar?Lafa gelince en iyi din,ahlak bizim din/ahla 7 1 Yanıtla
  • bjk: bizim hanzolar içmeyi mi biliyor?? avrupada o nedenle bar ve mekanlara uygun görülmeyen kavgacı tipe benzeyen kişiler ki bu kişilerin %90 ı türk oluyor barın kapısından geri çevriliyor.....nedeni tip bozukluğu....düşünce bozukluğu.... 0 0 Yanıtla
  • tc aga abi: Siz ne bilirsiniz lan 0 0 Yanıtla

Advertisement