Bursa'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı

Bursa\'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı

Bursa’da bir gece kulübünde bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

27.12.2015 09:23

Bursa'da bir gece kulübünde bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Olay gece yarısı, merkez Nilüfer ilçesi Yeni Karaman mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mudanya yolunun merkez istikameti üzerinde bulunan bir gece kulübüne eğlenmek için giden iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma yerini silahlı ve satırlı kavgaya bıraktı. Kavgada silahla vurulan Serdar Öztürk (35), olay yerinde hayatını kaybetti. Gece kulübünün dışına taşan kavgada yaralanan Hakan C.(30), Halil K.(32) ve Emrah B. (27) bölgeye gelen 112 ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavganın ardından bölgeye gelen polis ekipleri olay yerinden kaçan Yavuz Ç.'yi gece kulübünün arkasındaki sokakta yaralı halde buldu.

İddiaya göre, ölen Serdar Öztürk ve diğer yaralılara Yavuz Ç.'nin tabancasından çıkan mermiler isabet ederken, Yavuz Ç. ise bıçaklanma sonucu kolundan ve bacaklarından yaralandı. Yavuz Ç., ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Serdar Öztürk ise olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olay yerinde ve gece kulübü çevresinde polisin yaptığı incelemeler sonucunda bir çok boş kovan, bıçak ve dolu 1 adet şarjör bulundu. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement