Bursa'da Zafer Bayramı Kutlamalarında Gangnam Style Dansı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Zafer Bayramı Kutlamalarında Gangnam Style Dansı

Bursa\'da Zafer Bayramı Kutlamalarında Gangnam Style Dansı

Bursa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine kardeş şehirden gelen Korelililerin fenomen olan Gangnam Style şarkısı damgasını vurdu.30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91.yıl dönümü Bursa'da da törenlerle kutlandı.

30.08.2013 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine kardeş şehirden gelen Korelililerin fenomen olan Gangnam Style şarkısı damgasını vurdu.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıl dönümü Bursa'da da törenlerle kutlandı. Saat 09.00'da Atatürk Anıtı'nda başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe sırayla anıta çelenk koydu. Ardından Vali Karaloğlu, tarihi vilayet binasında tebrikleri kabul etti.

Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Saldık ve Başkan Altepe, birlikte tören arabasına binerek halkı selamladı. İstiklal Marşı'nın okunması, göndere bayrağın çekilmesi ile devam eden törenlerde yüzbaşı Şamil San günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Ardından lise öğrencileri Eren Işık ve Göksel Doğan okudukları şiirlerle vatandaşları duygulandırdı. Kılıç kalkan ve folklor gösterilerini izleyen vatandaşlar en çok ilgiyi Bursa'nın kardeş şehri Gyeongsanbuk-Do ekibinin gösterisine gösterdi. Dansçılar, dünyada fenomen olan Gangnam Style şarkısı eşliğinde gösteri yaptı. Gruptaki dansçılardan biri gösterinin ardından vali ile "çak" yaptı.

Tahta Kıran Kılıç Kalkan ve Halk Oyunları Derneği'nin gösterisinin ardından kutlamalar resmi geçitle sona erdi. Resmi geçide katılan gazi, şehit yakınları ve engelli vatandaşlar coşkuyla protokolü selamladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Zafer Bayramı Kutlamalarında Gangnam Style Dansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement