Bursa Eşini Öldüren Zanlı Kaçmak Için Amcasından Para Isterken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bursa Eşini Öldüren Zanlı Kaçmak Için Amcasından Para Isterken Yakalandı

Eşini öldüren zanlı kaçmak için amcasından para isterken yakalandıBURSA'da, 37 yaşındaki eşi Ruşen Güngör'ü evlerinde tabanca ile öldürdükten sonra kaçmak için amcasından para isteyen 42 yaşındaki Mutlu Güngör, parayı alacağı sırada polis tarafından yakalandı.

31.03.2017 18:08

Eşini öldüren zanlı kaçmak için amcasından para isterken yakalandı

BURSA'da, 37 yaşındaki eşi Ruşen Güngör'ü evlerinde tabanca ile öldürdükten sonra kaçmak için amcasından para isteyen 42 yaşındaki Mutlu Güngör, parayı alacağı sırada polis tarafından yakalandı.

Olay, Çırpan Mahallesi Birinci Kara Osman Sokak üzerindeki bir apartman dairesinin 3'ncü katında meydana geldi. İddiaya göre kendisini aldattığını öne süren eşi Ruşen Güngör'ü bugün, ruhsatsız tabancası ile ateş ederek öldüren Mutlu Güngör, daha sonra kapısını kilitleyip evden ayrıldı. Olay silah sesini duyan komşularının polise haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ekipleri, çilingir yardımı ile girdikleri evde 2 çocuk annesi Ruşen Güngör'ün cansız b edeni ile karşılaştı.

Polis eşini öldüren Mutlu Güngör'ün, Bursa'dan kaçmak için cep telefonu ile aradığı amcasından para istediği ve parayı almak için Merkez Osmangazi İlçesi Kanalboyu Caddesi'ndeki evine gittiğini tesbit etti. Burada önlem alan polis Mutlu Güngör'ü para almaya gelince yakaladı. Mutlu Güngör'ün, kendisini aldattığı için eşini öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Görüntü dökmümü:

--------------------------

-Olay yerinden görüntü

-Olay yerindeki polis ekipleri

Haber: Edip TEKİN/ BURSA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Bursa Eşini Öldüren Zanlı Kaçmak Için Amcasından Para Isterken Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Eşini Öldüren Zanlı Kaçmak Için Amcasından Para Isterken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement