Hırsızlık için girdiği evde yaşlı kadının boğazına bıçak dayayan hırsız mahalleli tarafından
LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ
BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, erkeklerin Cuma namazına gitmesini fırsat bilerek girdikleri evde yaşlı kadının boğazına bıçak dayayarak hırsızlık yapmak isteyen 2 kişiden biri kaçtı, diğeri mahalleli tarafından linç edilmek istendi. 31 yaşındaki Ramazan Akkır'ı mahallelinin elinden kurtaran polis gözaltına aldı. Kaçan diğer şüpheli de daha sonra polis tarafından yakalandı. Olay, Osmangazi İlçesi Çukurca Mahallesi Gedikli Sokak'ta meydana geldi. Erkeklerin Cuma namazında olmasını fırsat bilen hırsızlar bahçe kapısını açarak 68 yaşındakiHalit Tüzün'ünevine girdiler. Bu sırada evde yalnız olan Tüzün'ün 65 yaşındaki eşi Münevver Tüzün ile karşılaştılar. Yardım isteyen kadını döven zanlılar, bıçağı boğazına dayadılar. Bu sırada üst katta bulunana Tüzin çiftinin gelinleri Nuray Tüzün gelen sesleri duyunca alt kata indi. Eli bıçaklı hırsızları görünce kendini dışarı atan gelin çığlık çığlığa yardım istedi. Bu sırada mahallenin gençleri imdat çığlıklarını duydu. Koşarak evin önüne geldiklerinde iki hırsızın uzakta bıraktıkları araca koştuklarını gördüler. Özel otomobilleri ile iki saldırganın peşine düşen mahalle sakinleri hırsızları yakalayıp dövmeye başladılar. 31 yaşındaki Ramazan Akkır'ı etkisiz hale getiren mahalle sakinleri, kargaşadan yararlanıp kaçan ve izini kaybettiren Emrullah Aydın'ı yakalayamadılar. Öfkeli kalabalık tarafından dövülen hırsızı olay yerine gelen polis kurtardı. Yüzünden darp, elinden bıçak ile yaralanan Münevver Tüzün, 112 Acil Servisi tarafından hastaneye kaldırıldı. Münevver Tüzün bir anda hırsızlar ile karşılaştığını anlatarak, 'Salonda karşı karşıya geldim. Yardım istemem için beni darp edip ağzımı kapattılar. Daha sonra boğazıma bıçak dayadılar. Gelinim imdadıma yetişti. O da çığlık atınca bıçakla kovaladılar' diye konuştu.
Olay yerinde yakalanan Ramazan Akkır, tedavi edildikten sonra gözaltına alınırken, polis kaçan diğer şüpheli Emrullah Aydın'ı kısa sürede akalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Son Dakika › Güncel › Bursa - Hırsızlık İçin Girdiği Evde Yaşlı Kadının Boğazına Bıçak Dayayan Hırsız Mahalleli Tarafından - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?