Eyüpsultan'da alkollü olduğu iddia edilen sürücü binanın 3. katına çarptı, 2 kişi yaralandı
Eyüpsultan Alibeyköy'de alkollü olduğu iddia edilen sürücü, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek binanın 3. katına çarptı. Araç yaklaşık 15 metreden bahçeye düşerken kazada sürücü ve yanındaki vatandaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Eyüpsultan'da alkollü olduğu öne sürülen sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil, bir binanın 3. katına çarptıktan sonra yaklaşık 15 metre yükseklikten bahçeye düştü. Kazada sürücü ile araçta bulunan bir kişi yaralandı.
ÖNCE 3. KATA ÇARPTI, ARDINDAN BAHÇEYE DÜŞTÜ
Kaza, saat 23.00 sıralarında Eyüpsultan Alibeyköy Mahallesi Dar Yokuş Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu öne sürülen sürücü, 34 BTL 763 plakalı otomobilin direksiyon hâkimiyetini kaybetti.
Kontrolden çıkan otomobil, sokakta bulunan bir binanın 3. katına çarptı. Araç daha sonra yaklaşık 15 metre yükseklikten binanın bahçesine düştü.
İKİ KİŞİ YARALANDI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri araçta bulunan iki kişiyi çıkardı.
Kazada yaralanan sürücü ile yanındaki kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
OTOMOBİLİ ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Binanın bahçesine düşen otomobilin bulunduğu yerden çıkarılması için ekipler çalışma başlattı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Son Dakika › 3. Sayfa › Eyüpsultan'da alkollü olduğu iddia edilen sürücü binanın 3. katına çarptı, 2 kişi yaralandı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?