Bursa Kent Konseyi'ne Tuzla'dan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bursa Kent Konseyi'ne Tuzla'dan Ziyaret

Bursa Kent Konseyi\'ne Tuzla\'dan Ziyaret

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Tuzla Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerini ağırladı.

27.11.2013 11:43  Güncelleme: 15:21

BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık ve BKK Yürütme Kurulu üyesi Mecbure Altun, Tuzla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ve kadın meclisi üyelerini kent konseyi ofislerinde ağırladı.

Bursa Kent Konseyi'nin yapısı ve çalışmaları hakkında da bilgi veren BKK Genel Sekreteri Keskin, kent konseylerinin yerel yönetimlerin bir danışma organı olarak oluşturulduğunu ve belediye hizmetlerine halkın daha fazla katılımının amaçlandığını söyledi. Kadınların, gençlerin, çocukların ve engellilerin bu sürece katılabilmesi için kent konseylerinin önemli görev üstlendiğini anlatan Keskin, Bursa Kent Konseyi bünyesinde 4 meclis ve 30 çalışma grubu olduğunu vurguladı.

BKK Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık ise, kadınların üretim, iş, siyaset, sağlık, hukuk gibi alanlarda söz sahibi olması için gönüllülük esasına dayalı bir çatı kuruluş olduklarını ifade etti.

Tuzla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, Bursa Kent Konseyi'nin örnek bir yapısı olduğunu söyledi. Gerçekleştirdikleri ziyaret sayesinde kent konseyleri hakkında önemli bilgilere sahip olduklarını anlatan Şimşek, misafirperverliklerinden dolayı kent konseyi yöneticilerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bursa Kent Konseyi'nin çalışmalarını anlatan kısa film gösterildi. Ziyaretin sonunda ise konuklara Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala tarafından kent konseyini anlatan kitap seti hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Kent Konseyi'ne Tuzla'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement