Sürücüsünün atlayarak kurtulduğu cip, başka bir otomobille de çarparak birlikte şarampole uçtu
Hasan BOZBEY/ ORHANGAZİ(Bursa),(DHA)- BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle rampadan inerken kayan cipin sürücüsü, kontrolü sağlamayacağını anlayınca araçtan atladı. Kayan cip, 15 dakika önce kayarak çite dayanan başka biri otomobile de çarparak birlikte şarampole uçtu.
Kaza, yılbaşı gecesi saat 03.30'da TOKİ konutları mevkiinde meydana geldi. 34 TV 4499 plakalı lüks cip, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan rampadan inerken kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybettiğini anlayan sürücünün atladığı cip, 15 dakika önce aynı rampadan inerken kayarak şarampolün çitlerine dayanan 16 VS 104 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da şarampole uçtu. Kazada şans eseri can kaybı ya da yaralanma olmadı.
Kazayı gören vatandaşlar ise durumu 112'ye bildirdi. Kaza nedeniyle ağır hasarın meydana geldiği araçları şarampolden çıkartmak için vinç çağırıldı. Otomobil ve cipi vince bağlamak için bir kişi vinç halatına bağlanarak şarampole indirildi. 45 dakikalık çalışma ardından çıkartılan araçlar kurtarıcı araçlarına alınarak otoparka çekildi.
(Tür: Yurt)
Son Dakika › Güncel › Bursa - Sürücüsünün Atlayarak Kurtulduğu Cip, Başka Bir Otomobille de Çarparak Birlikte Şarampole... - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?