Bursa Yeni Yıla Hazırlanan Uludağ'da Sadece Kar Bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Bursa Yeni Yıla Hazırlanan Uludağ'da Sadece Kar Bekleniyor

Bursa Yeni Yıla Hazırlanan Uludağ\'da Sadece Kar Bekleniyor

Türkiye'nin turizm cenneti Uludağ'da yılbaşı hazırlıkları tamamlanırken bu geceden itibaren kar yağışının beklendiği beyaz cennet bugün bahardan kalma güneşli bir gün yaşadı.

29.12.2015 16:11

Türkiye'nin turizm cenneti Uludağ'da yılbaşı hazırlıkları tamamlanırken bu geceden itibaren kar yağışının beklendiği beyaz cennet bugün bahardan kalma güneşli bir gün yaşadı. Hava sıcaklığının en düşük eksi 3 derece olduğu Uludağ'da bu geceden itibaren kar bekleniyor. Yılbaşına sayılı günler kala Uludağ'da yeni yıl hazırlıkları tamamlandı. 2016 yılına "Beyaz cennette" girmek isteyen tatilciler günler öncesinden otellerdeki yerlerini ayırdı. Uludağ'da faaliyet gösteren büyük oteller ise hazırlıklarını günler öncesinden tamamladı. Bu geceden itibaren kar yağışının beklendiği Uludağ'da bahardan kalma güneşli bir gün yaşandı.

5 BİN DOLARLIK ODALAR AYLAR ÖNCESİNDEN TÜKENDİ

Hazırlanan paket program kapsamında otellerdeki 5 bin dolaklık odaların günler öncesinden rezerve edildiğini söyleyen Ağaoğlu Otel Halkla İlişkiler Yönetmeni Gül Kaya, "Odalarımızda tüm müşterilerimizin rahat etmesini sağlayacak tüm imkanlar var. Odalarımız genellikle pist ve dağ manzaralıdır. Otelde odalar bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Bu odalar özel suit odalar" dedi.

KAR OLMAYINCA TELESİYEJİ TERCİH ETTİLER

Uludağ'a gelen bazı vatandaşlar ve Arap turistler Uludağ'da kar olmayınca kayak yapamadı. Kar motorlarının da kar olmadığı için çalışmadığı Uludağ'da tatilciler telesiyeje binmeyi tercih etti. Uludağ manzarasını izleyen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Diğer yandan Uludağ'da yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı iş makineleri hafriyat çalışması yaptı. Ekipler, önümüzdeki günlerde genişletilen alanlarda asfaltlama çalışması yapacak.

BOYUT: 465 mb

SÜRE: 14,36

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Yeni Yıla Hazırlanan Uludağ'da Sadece Kar Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement