Bursaspor Başkan Adayı Noyan 45 Bin Kişilik Stadı Ailelerle Dolduracağım - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkan Adayı Noyan 45 Bin Kişilik Stadı Ailelerle Dolduracağım

Bursaspor Başkan Adayı Noyan 45 Bin Kişilik Stadı Ailelerle Dolduracağım

Bursaspor Başkan Adayı Noyan 45 bin kişilik stadı ailelerle dolduracağım Bursaspor'da 7 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa aday olan Timur Noyan, seçilmesi halinde Timsah Arena Stadı'nı günün 24 saati yaşanır bir tesis haline getireceğini söyledi.

30.04.2015 17:31

Bursaspor Başkan Adayı Noyan 45 bin kişilik stadı ailelerle dolduracağım

Bursaspor'da 7 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa aday olan Timur Noyan, seçilmesi halinde Timsah Arena Stadı'nı günün 24 saati yaşanır bir tesis haline getireceğini söyledi. Stadyumu, baba ile oğlunun paso lig alması halinde eşine de kulübün vereceği ücretsiz paso lig ile cıvıl cıvıl hale getireceğini söyleyen Noyan, teknik direktörlük konusunda Şenol Güneş ile yola devam etmeyi düşündüğünü sözlerine ekledi.

Bursaspor Başkan Adaylarından Timur Noyan, seçilmesi halinde yapacağı projeleri düzenlediği basın toplantısında anlattı. Bursa'nın şehir olarak birçok özeliliğe sahip olan çok özel bir kent olduğunu belirten Timur Noyan, Bursaspor'un çok daha güzel yerlerde olması gerektiğini söyledi. Seçilmesi halinde bunu kuracağı ekibi ile çözümleyeceğini belirten Noyan, kendisinin yelken sporuna karşı ilgisi olduğunu hatırlatarak, İnsanı başarıya götüren rüzgarın yönü mü . Yelkeni tutuş şekli mi Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenleri nasıl açtığınız, Nasıl bir ekip ruhuyla çalıştığınızdır. dedi.

Dünyada, Liverpool, PSV Eindhoven ve Porto Kulüplerin, marka haline gelmeleri nedeniyle bulunduğu şehirler ile dünyada tanındığını belirten Noyan, Ekonomisi ve güzellikleriyle bu şehrin, normal şartlarda Liverpool, PSV ve Porto gibi olması gerektiğine işaret etti. Bunun bir çok nedenleri bulunduğunu bu nedenlerden birinin de fiyatı 250-300 bin dolar olan futbolcuların Türkiye'de 2.5-3 milyon dolara oynatılması olduğuna işaret eden Noyan, projelerini şöyle anlattı

Futbol nasıl bir takım oyunu ise kulüpleri yönetmekte takım oyunudur. Bursaspor için 'ben değil biz' anlayışı ile ele vermeliyiz. Göreve gelmemiz halinde, kentin tüm dinamiklerinin bir arada olacağı 'yüksek istişare konseyi' oluşturacağız. Bu konseyin alacağı kararlar uygulamaya konulacak. Profesyonelce yönetilecek olan kulübümüzde taraftar birliğini oluşturacağız. Stratejik kaynak planlaması ile değer yaratacağız. Gelirlerimizi artıracağız

45 BİN KİŞİLİK STADYUMU CIVIL CIVIL YAPACAĞIZ

Yapımı son aşamaya gelen yeni stadyumumuz Bursaspor için çok büyük bir gelir kaynağı oluşturacağını vurgulayan Noyan, Stadı dolduracağız. Ailede iki kişi paso lig alınca eşin paso ligini ise biz vereceğiz. İki paso lig alana biri bedava gibi promosyonlar yapacağız. Yapılacak olan transferlerin tümü isabeti olacak. Çünkü alacağımız oyuncunun özelliklerini en ince detayına kadar inceleyip araştıracağız. Takımımıza uyup sağlayıp sağlayamayacağı gerçeği dikkate alınarak son kararı vereceğiz. Bu performansımızı, cesaret ile tutarlı ve birleştirici bir anlayış ile sürdüreceğiz. Bursaspor A.Ş. profesyonel şirket ile yönetip, borsada hisse senetlerini halka arz edeceğiz dedi.

Gazetecilerin sorularında yanıtlayan Timur Noyan, arkadaşları ile yönetime gelmesi halinde Şenol Güneş ile yola devam etmek istediklerini söyledi. Kendisi teklifimizi kabul ederse onunla çalışmak istiyoruz. Ama kıstaslar koymak istiyoruz. Bu transferlerle de ilgili. Bunun örnekleri İngiltere'de de var. Bursaspor'u çalıştıracak kim gelecekse mutlaka milli takım seviyesinde takım çalıştırması gerekir. Futbolcuların milli takımlarında en az yedi kez oynamasına dikkat edeceğiz. Federasyon koymadığına göre bu kıstaslarını biz koyacağız

Bursaspor'un federasyon nezdinde ki değerlerinin bir çoğunu yitirdiğini söyleyen Timur Noyan, bu konuda ciddi çalışmalar yapacaklarını da sözlerine ekledi.

GALATASARAY İLE HİÇ BİR İLGİM YOK

Bir başka soru üzerine kendisinin Galatasaray ile hiç bir ilgisinin bulunmadığını bu kulübün Bursa Derneği'nin oluşmasında kurucular arasında yer almadığını açıklayan Noyan, Benim, Galatasaray ile hiç bir ilgim yok. Ama rahmetli kardeşim Fuat Galatasaray taraftarıydı. Sarı kırmızılı kulüp UEFA şampiyonu olunca bunu kutladı. Aile içersinde bu gayet doğaldır. Benim için Galatasaraylıların Bursa'da açtıkları derneğin kurcuları arasında olduğum söyleniyor. Böyle bir olay yok. Derneğin kurucularının listesi Dernekler masasında var. Baksınlar kim var o listede. Ben ayrıca, Galatasaray'ın Aslantepe'deki bir maçına dahi gitmedim şeklinde konuştu.

Bu zamana kadar Bursa'ya hep verdiğini, kimseden bir çekirdek dahi almadığını söyleyen Noyan, Bu kez Bursaspor'a hizmet vermek için destek rica ediyorum. Göreceksiniz Bursa'yı, Bursaspor ile futbol bahçesi haline getireceğim. Bizleri, diğer büyük kulüplerin tümü kıskanacak. Örnek gösterilecek dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkan Adayı Noyan 45 Bin Kişilik Stadı Ailelerle Dolduracağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement