Bursaspor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor\'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor'da Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları sürüyor Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını ilk 20 dakikası basına açık antrenmanla sürdürdü.

01.03.2016 18:03

Bursaspor'da Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları sürüyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını ilk 20 dakikası basına açık antrenmanla sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi 27. yaşına giren kaleci Mert Günok için saha kenarında sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Kendisi için hazırlanan yeşil-beyazlı renklerdeki pastanın mumlarını üfleyen Mert'i ilk tebrik eden isim kaleci antrenörü Metin Mert oldu.

Metin Mert ilk dilimi kaleci Mert'e takdim etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kaptan Serdar Aziz ve diğer futbolcular da tecrübeli kalecinin yeni yaşını kutladı.

TARAFTARLAR ANTRENMANDA

Bu arada Büyükorhan Kapaya Köyü Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği üyeleri, tesislere gelerek Hamzaoğlu ve futbolculara baklava ikram etti.

SİVOK KOŞU YAPIYOR

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gözetimindeki antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleşti. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, pas-pres çalışmasıyla devam etti. Basına kapalı bölümde yeşil-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı çalışma yaptığı öğrenildi.

Sakatlığı süren Sivok, takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Bursaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement