Bursaspor'da Neşeli Çalışma - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Neşeli Çalışma

Bursaspor\'da Neşeli Çalışma

Antrenmanda Sakatlanan Arjantinli Futbolcu İnsua Antrenmanı Yarıda Bıraktı

10.07.2010 17:26

ANTRENMANDA SAKATLANAN ARJANTİNLİ FUTBOLCU İNSUA ANTRENMANI YARIDA BIRAKTI

Yeni sezonun 2'nci etap kampını Avusturya'nın Bad Tatzmannsdorf Kasabası'nda sürdüren Bursa spor'un bugün öğleye doğru yaptığı antrenman neşe içinde geçti. Arjantinli İnsua ise antrenmanda sakatlık geçirince çalışmayı tamamlayamadı.

ÖNCE PAS ÇALIŞMASI SONRA ÇİFT KALE

Yeşil beyazlı takımın teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde gerçekleştirdiği antrenmanda futbolcular, 5'e 2'nin ardından pas çalışması yaptı. Yeşil beyazlı ekip daha sonra yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmana sakatlığı süren Hüseyin Çimşir katılmadı. Sakat olan Serdar Aziz ise takımdan ayrı çalışma yaptı.

İNSUA YERDE KALDI

Yeni transfer İnsua, yeşil beyazlıların 5'e 2 çalışması sırasında Kirita'nın sert müdahalesinden sonra yerde kaldı. Kulüp doktorları ve fizyoterapist, ayağa kalkamayan Arjantanli futbolcunun yanına giderek ilk müdahaleyi yaptılar. Ertuğrul Sağlam da tecrübeli oyuncunun durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. İnsua, geçirdiği sakatlık sonrası antrenmanı yarıda bıraktı.

GALİBİYET SEVİNCİ

Yapılan çift kale maçta sarı takım, yeşil takımı 4-2 mağlup etti. Sarı takımın gollerinden 3'ünü kaptan Ömer Erdoğan, diğerini Mustafa Keçeli kaydetti. Yeşil takımın gollerini ise genç oyuncular Eren ve Anıl kaydetti. Yarı sahada oynanan maçın bitiminde galip gelen sarı takım, bir araya gelerek sevinç fotoğrafı çektirdi.

MESUT MESTAN DÜZ KOŞU YAPTI

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü otele gelen Futbol Şubesi Sorumlusu Mesut Mestan, antrenman sahasının yanında bulunan sahada koşu yaptı. Futbolcuların alkışlayarak desteklediği Mesut Mestan, "Sağlıklı yaşam için spor yapmak mutlaka şart" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Neşeli Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement