Bursaspor'dan Emniyet Müdürü ve Başsavcıya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'dan Emniyet Müdürü ve Başsavcıya Ziyaret

Bursaspor\'dan Emniyet Müdürü ve Başsavcıya Ziyaret

Bursaspor yönetim Kurulu, yeni atanan Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile yeni Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin'i makamında ziyaret etti.

24.02.2015 17:18

Bursaspor yönetim Kurulu, yeni atanan Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile yeni Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Recep Bölükbaşı'nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Prof.Dr.Nihat Sapan, Dr.Yahya Bahadır, Nejat Çölek, Sadettin Garip, Ali Turan, Ali Büyükkurt, Kemal Kirevetözen, Sezer Sezgin, Recep Turgut, Selahattin Aktaş, Genel Müdür İsmail Özdemir ve Denetleme Kurulu Başkanı Kamuran Şakir hazır bulundu.

Emniyet Müdürü Selami Yıldız, ziyarette, "Bursa'mız, genel olarak huzurlu bir şehir. Büyük sorunları olan şehir değil. Süper Lig'de mücadele den Bursaspor'un da Passolig'ini alarak artık Bursaspor taraftarı olduk. Futbol fanatiği değildim ama Bursaspor'un maçlarını takip eder oldum. Bursa'da ciddi bir destek var. Biz de Emniyet teşkilatı olarak tüm maçlarda güvenlik tedbirlerine azami oranda dikkat ediyoruz. Bursaspor, Bursa'ya çok katkı sağlıyor."

Başkan Recep Bölükbaşı ise, "Şu anda Türkiye'de konuşulan bir Bursaspor'un sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz" derken Emniyet Müdürü Yıldız'a Bursaspor forması, rozeti ve çiçek takdim etti.

SAVCI ŞAHİN'E ZİYARET

Bursaspor Yönetim Kurulu, daha sonra Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin'i Adliye binasındaki makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmada, Bursaspor'u keyifle izlediğini belirten Abdülkadir Şahin, "Bursa Atatürk Stadı'nda oynadığımız her müsabakayı takip etmeye çalışıyorum" dedi.

Başkan Bölükbaşı, ziyaretin sonunda Cumhuriyet Başsavcımız Abdülkadir Şahin'e isminin yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor forması, Bursaspor rozeti, çiçek ve kestane şekeri takdim etti. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'dan Emniyet Müdürü ve Başsavcıya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement