Bursasporlu Deniz'le Faty: "Tarihi Maçta İyi Sonuç Almak İstiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Bursasporlu Deniz'le Faty: "Tarihi Maçta İyi Sonuç Almak İstiyoruz"

Bursasporlu Deniz\'le Faty: "Tarihi Maçta İyi Sonuç Almak İstiyoruz"

Bursaspor'un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz ile ön libero Ricardo Faty, pazartesi akşamı Vodafone Stadı'nın açılışı nedeniyle Beşiktaş'la tarihi bir müsabakaya çıkacaklarını belirtti, "Maçta en iyi sonucu almak istiyoruz" dedi.

08.04.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz ile ön libero Ricardo Faty, pazartesi akşamı Vodafone Stadı'nın açılışı nedeniyle Beşiktaş'la tarihi bir müsabakaya çıkacaklarını belirtti, "Maçta en iyi sonucu almak istiyoruz" dedi.

Fransız asıllı Faty, Bursasporlu taraftarların büyük ilgi gösterdiği Bimeks'te düzenlenen imza gününde Ricardo Faty, Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili olarak, "Önemli ve zor maç olacak. Onlar son maçlarını kaybettiler. Yeni statlarının açılış maçı. Bizde var gücümüzle oynayacağız. Onlara karşı en iyi şekilde oynamak istiyoruz" diye konuştu. Faty,

maçı taraftarlarının alınmamasıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Taraftarın olmayacak olmasını gerçekten üzücü. Taraftarımızı yanımızda görmek isterdik. Bursaspor olarak Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Tüm gücümüzle çalışıp 4'üncü veya 5'inci olup hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bize gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederim."

Bursaspor'un ara transferda Trabzonspor'dan kadrosuna dahil ettiği Deniz Yılmaz ise, "Taraftarlarımızın destekleriyle elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu hafta tarihi maçta tarihi bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursasporlu Deniz'le Faty: 'Tarihi Maçta İyi Sonuç Almak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement