BURULAŞ Bukart Kullanıcılarına Kolaylık Sağlıyor - Son Dakika
Güncel

BURULAŞ Bukart Kullanıcılarına Kolaylık Sağlıyor

BURULAŞ Bukart Kullanıcılarına Kolaylık Sağlıyor

Tren, tramvay veya BURULAŞ otobüsü ile servis verilmeyen güzergahlarda yolculuk yapan abonman kartı sahiplerine kullanamadıkları tutar iade edilecek.

28.06.2013 10:53

Bursa'da toplu ulaşımda kulanılan Bukart'larla seyahat eden vatandaşlar için yeni bir düzenleme yapıldı. Buna göre, abonman kartı olup da kartını zorunlu olarak kullanamayan vatandaşlara, kullanım ücretleri iade edilebilecek.

BURULAŞ'tan yapılan açıklamaya göre; abonman kartı olup tren, tramvay veya BURULAŞ otobüsü ile servis verilmeyen güzergahlarda yolculuk yapanlar, Şehreküstü İstasyonu Seyahat Kartları Şefliği'ne başvuru yaparak, dilekçe dolduracaklar. Yapılacak inceleme sonucunda güzergahlarında tren, tramvay veya BURULAŞ otobüsü ile servis verilmediğinin tespiti halinde 18.06.2013 tarihinden itibaren kullanamadıkları günlere isabet eden toplam tutar kendilerine iade edilerek, kart kullanıma kapatılacak. Tekrar hizmet verilmeye başlandıktan itibaren dileyen herkesin kartı yeniden kullanıma açılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BURULAŞ Bukart Kullanıcılarına Kolaylık Sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement