Buyaka 2. Yılında Müzik Dolu Bir Eğlence Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Buyaka 2. Yılında Müzik Dolu Bir Eğlence Sunuyor

Buyaka 2. Yılında Müzik Dolu Bir Eğlence Sunuyor

Anadolu Yakası'nın önemli yaşam kompleksi Buyaka, 2. yılında misafirlerine müzik dolu eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

17.04.2014 11:22  Güncelleme: 11:17

Anadolu'nun esintilerini notalarla buluşturan Kolektif İstanbul konseri 19 Nisan Cumartesi günü Buyaka misafirlerini bekliyor.

Türkiye'nin ve Anadolu Yakası'nın ilklerinden oluşan seçkin marka karması, teraslı gurme restoranları, özgün mimari yapısı ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatan Buyaka, sosyal ve kültürel etkinliklerini 2. yılında da sürdürüyor.

Anadolu ve Balkan müziğini harmanlayan Kolektif İstanbul konseri, 19 Nisan Cumartesi akşamı, saat 18.00 ile 20.00 arasında Buyaka ziyaretçilerine müzik keyfi yaşatacak. Grup, geleneği bugüne taşırken aynı zamanda kendilerine özgü tarzlarıyla da şarkıları yorumluyor. Kolektif İstanbul'un sanatçıları Aslı Doğan, Richard Lanıepce, Talat Karaoğlu, Tamer Karaoğlu, Ertan Şahin ve Ediz Hafızoğlu, gayda, klarnet, saksafon, kaval ve tuba gibi müzik aletleriyle hayat verdikleri şarkılarını Buyaka misafirleri için seslendirecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buyaka 2. Yılında Müzik Dolu Bir Eğlence Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement