Büyük Coşkunlar'dan Muhteşem Sünnet Şöleni - Son Dakika
Güncel

Büyük Coşkunlar'dan Muhteşem Sünnet Şöleni

Büyük Coşkunlar\'dan Muhteşem Sünnet Şöleni

Büyük Coşkunlar; ilahiler eşliğinde ve Havai Fişek altında 100 çocuğu sünnet ettirdi.

09.07.2012 09:14

Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası; 2. Geleneksel Sünnet Şöleni'ni Hendek Yukarı Çalıcak Köyü'ndeki fabrika alanında düzenledi. İlahilerin yankılandığı törende; havai fişek altında 100 çocuk sünnet ettirildi.

Yoğun ve seçkin davetli topluluğu

İlkini geçen yıl Sakarya'nın Hendek İlçesi'ne bağlı Yukarı Çalıcak Köyü'ndeki fabrika alanında 150 çocuğun sünnet ettirilmesi ile gerçekleştiren Büyük Coşkunlar Pıroteknik Kimya Oyuncak ve Havai Fişek Fabrikası; hafta sonu ilahiler ve Havai Fişek eşliğinde düzenlediği 2. Geleneksel Sünnet Şöleni'nde de 100 çocuğu sünnet ettirdi. Büyük Coşkunlar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Coşkun'un ev sahipliğini yaptığı muhteşem törene; Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Vali Yardımcısı Faruk Bekarlar, Doğu Karadeniz Projesi Birim Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yaşlıca, Sakaryaspor Futbol Şubesi Sorumlusu As Başkanı Ömer Bektaş, DP İl eski Başkanı Mehmet Mangıroğlu, işadamları, aileler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur'an-ı Kerim ve ilahi kasideler

Müftülük Şube Müdürü Mustafa Civelek, Diyanetsen Sakarya Şube Başkanı Sarıkışla Camii İmam Hatibi Ali Güzeldal, Orhan Cami İmam Hatibi Alaattin Beşer, Maltepe Mehmet Akif Camii İmam Hatibi Vahit Yeniay ve Sakarya İl Müftülüğü Memuru Metin Şahin'den oluşan Sakarya İlahi Grubu; seslendirdikleri muhteşem ilahi ve kasidelerle dinleyenlerin adeta gönüllerini okşadı. Emirdağ Kur'an Kursu Öğretmeni Hızır Özkök'te okuduğu Kur'an-ı Kerim'den ayetlerle, davetlileri mest etti. Ardından sahne alan Grup Mübarek ve semazenlerde, şölene ayrı bir renk kattı. Nostalji havasında geçen ve davetlilere yemek ikramında bulunulduğu sünnet şöleninde; çocuklar için oyun parkı kurularak, pamuk helva, allı güllü ve dondurma dağıtıldı. Çocuklara balon dağıtan Palyaço'lar, onların suratlarını da boyayarak, doyasıya eğlendirdi.

Hayır işlerini imkanlarımız ölçüsünde yapıyoruz

Büyük Coşkunlar Genel Müdürü Yaşar Coşkun, bu yıl ikincisini düzenledikleri sünnet şenliğinin bundan sonraki yıllarda da hedeflediklerini belirterek; "1966 yılında Dedem rahmetli Hüseyin Çoşkun'un tabanca mantarı üretimi yapması ile faaliyete başlayan Büyük Çoşkunlar Fabrikası; 300 bin metre kare alan üzerinde 15 bin metre kare kapalı alan olup Avrupa'nın en büyük Pıroteknik ve havai fişek fabrikasıdır. Fabrikamızın kapasitesi bin 500 kişilik olup şu anda 300 kişi ile tek vardiya sistemi ile üretim yapmaktadır.

2012 yılında şirketimiz bünyesinde defter imalatına başlanmıştır. Bu alanda fabrikamız içine 2 Bin metrekare alan içinde yaklaşık 2 Milyon Dolar yatırımla okul defteri, fon kartonu, ticari alanlarda kullanılan defterler gibi çeşitli malzemelerin üretimine başlanmıştır. Şirket olarak hayır işlerinde imkanlarımız ölçüsünde bulunmaya büyük gayret göstermekteyiz. Bu hayır işinde aramızda bulunan sünnet olan çocuklarımızın bu mutluluğumuza ortak olan misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyük Coşkunlar'dan Muhteşem Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement