Büyükşehir Belediyesi, Gülnar'daki Hizmetlerin Açılışını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesi, Gülnar'daki Hizmetlerin Açılışını Yaptı

Büyükşehir Belediyesi, Gülnar\'daki Hizmetlerin Açılışını Yaptı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 4. Geleneksel Karakucak Güreşleri öncesi başlayan hizmet, tanıtım ve açılış törenlerine Gülnar ilçesiyle devam etti.

25.08.2017 17:18

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 4. Geleneksel Karakucak Güreşleri öncesi başlayan hizmet, tanıtım ve açılış törenlerine Gülnar ilçesiyle devam etti. İlçede, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın katılımıyla tarımsal sulama borusu teslim töreni, Üçoluk Mahallesi içme suyu terfi hattı ve binası yapım İşi temel atma töreni, gönüllü itfaiyecilik sertifika töreni, römork ve vidanjör dağıtımı gerçekleştirildi.

Başkan Komacaz'ın, 'Mersin'i Nakış Nakış İşliyoruz' sloganıyla başlattığı hizmetlerin Gülnar ayağı, düzenlenen törenle açıldı. Gerçekleştirilen programlara Başkan Kocamaz'ın yanı sıra, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de katıldı.

"Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetler iki yıla sığdırıldı"

İlk olarak tarımsal sulama borusu teslim töreninde konuşan Kocamaz, yapılan her hizmetin vatandaşın hayatını kolaylaştırdığını ve bundan da büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Kocamaz, "Biz yapılan hizmetleri her yerde görüyoruz. Gerçekten cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetler şu iki yıla sığdırıldı. İki yıldır Büyükşehir Belediyesi'nin el atmadığı hiçbir yer yok. Bizim derdimiz hizmet, sevdamız memleket. Gece gündüz vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için projelerle uğraşıyoruz ve büyük bir kısmını da hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tarımsal sulama borularının ürünlerinizin bereketli olmasına vesile olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Daha sonra Üçoluk Mahallesi içme suyu terfi hattı ve binası yapım işi temel atma törenine katılan Kocamaz, hizmetleri hayata geçtikçe daha da şevkle çalıştıklarını belirterek, "Daha fazla hizmet yapabilmek için vites büyütmeye çalışıyoruz. Gülnar'a yapılan hizmetleri Mersin'in bütününe yapmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla yılların ihmaline uğramış bu bölgeler ilk defa Büyükşehir marifeti ile hak ettiği hizmetlere kavuşuyor. Yılların ihmaline uğramış bu bölgelerde vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için gayret ediyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Şimşek'in de konuşma yaptığı törenin ardından Karakucak Güreşlerinin yapıldığı alana geçen Kocamaz, güreş müsabakaları öncesinde alanda gönüllü itfaiyecilik sertifika töreni, römork ve vidanjör dağıtımını gerçekleştirdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesi, Gülnar'daki Hizmetlerin Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement