Büyükşehir'den 'Ekip Ruhu' Semineri - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den 'Ekip Ruhu' Semineri

Büyükşehir\'den \'Ekip Ruhu\' Semineri

'Ekip Ruhu ve Takım Çalışması' başlıklı seminerin konuşmacısı, Prof. Dr. Recep Bozlağan oldu.

22.01.2013 14:50

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediyede görevli şube müdürleri ve şeflere yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. 'Ekip Ruhu ve Takım Çalışması' başlıklı seminerin konuşmacısı, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan oldu.

Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerinin açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın yaptı. Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'nin en güvenilir kurumu olduğunun altını çizen Yalçın, bu başarının arkasında ekip ruhunun yattığına dikkat çekti.

Eğitimin önemine de değinen Yalçın, "İnsan eğitimle kamilleşir, eğitim beşikten mezara kadar insan hayatında önemli bir yer tutar. Her insanın bilmediği bir takım konular mutlaka vardır" dedi.

Seminerin konuşmacısı Prof. Dr. Recep Bozlağan'a katılımı için teşekkür eden Yalçın konuşmasına şöyle devam etti:"Bir zincir, 'en zayıf halkası kadar sağlamdır' denir. Bundan dolayı parçaların her birinin birbirini desteklemesi gerekir. Verimlilik ahenkli bir ekibin işidir. Ahenk olmazsa olmaz. Belediye başkanımız bizi temsil eder. Biz de belediye başkanımızın temeliyiz. Temeli sağlam olmayan bir bina çabuk yıkılır. Hepimizin ortak hedefleri var. Ortak hedefler de başarıyı getirir. Bizim bu güne kadar olan başarılarımız ekip ruhumuzun sonucudur. Bu seminerle bu başarıyı daha da arttıracağız."

Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Recep Bozlağan, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli şube müdürleri, şef ve çalışanlara ekip ruhu ve takım çalışmasının önemini anlattı.

Kayseri Büyüşehir Belediyesi'nin başarılı bir belediye olduğuna dikkat çeken Bozlağan, "Şehirde bir düzen varsa ve halk da o belediye başkanına yüksek düzeyde oy veriyorsa o belediye başarılıdır. Bazı iller var ki belediyeleri yüksek oy alıyorlar fakat şehirleri çok bakımsız. Ama Kayseri böyle değil. Kayseri Büyükşehir Belediyesi hakikaten başarılı. Peki başarıda en büyük pay sahibi kim? Başkandan en aşağıdaki personele kadar herkes bu başarıda pay sahibidir. Ekip ruhu başarının elde edilmesi için önemlidir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den 'Ekip Ruhu' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement