Büyükşehir Orkestrası'ndan Muhteşem Yenil Yıl Konseri - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Orkestrası'ndan Muhteşem Yenil Yıl Konseri

Büyükşehir Orkestrası\'ndan Muhteşem Yenil Yıl Konseri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bandosu, 130 kişilik dev kadro ile, 'Yeni Yıla Merhaba' konseriyle Bursalıları mest etti.

30.12.2013 16:08  Güncelleme: 17:44

Büyükşehir Belediye Orkestrası'nın Bando, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümleri ve Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası'ndan oluşan 130 kişilik dev kadrosu, 'Yeni Yıla Merhaba' konserinde sanatseverlere muhteşem gece yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bando, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası ve icra toplulukları, 'Yeni Yıla Merhaba' konserinde bir araya geldi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu'ndaki konsere, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, personeli ve sanatseverler katıldı. 130 sanatçının sahneye çıktığı gecede, sanatçılar solo ve koro olarak seslendirdikleri eserlerle dinleyenleri mest etti. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği'nin değerli eserlerini seslendiren sanatçılar, yöresel parçalarla da sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Gecede dinleyicilerini kimi zaman hüzünlendiren sanatçılar, kimi zaman da eğlenceli şarkılarla salonu coşturdu. 'Bursa'nın ufak tefek taşları' şarkısıyla konseri bitiren 130 kişilik dev kadro, sanatseverlerden büyük alkış aldı.

Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, Muhsin Özlükurt, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Neşet Çakmaklı ve Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, orkestra şeflerini ve sanatçıları tebrik ederek çiçek verdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, 2014 yılının herkese hayır ve bereket getirmesini diledi. Muhsin Özlükurt ise Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi ve Orkestra Şube Müdürlüğü'nün harika bir gece hazırladığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Neşet Çakmaklı da yeni yılın herkes için verimli ve mutlu geçmesini temenni etti. BKK Başkanı Semih Pala, böylesine güçlü bir sanat camiasını içinde barındıran Bursa'nın çok şanslı olduğunu dile getirdi. Bursa'nın ilk defa böylesine güzel ve büyük bir konsere ev sahipliği yaptığını ifade eden Pala, önümüzdeki senelerde de bu tür faaliyetlerin devam etmesini istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Orkestrası'ndan Muhteşem Yenil Yıl Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement