Büyükşehir Zabıtası Doğanşehir'de Denetim Yaptı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Zabıtası Doğanşehir'de Denetim Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Doğanşehir ilçe merkezinde denetimlerde bulundu.

12.12.2016 17:32

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Doğanşehir ilçe merkezinde denetimlerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Doğanşehir ilçesinde, fırın, unlu mamul ve gıda satışı yapan iş yerlerinde denetim yapıldı.

Söz konusu işletmelerde, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları, ekmek ve unlu mamullerin gramajları ile gıda maddelerinin son kullanma tarihi ile fiyat etiketleri kontrol edildi.

Kontroller sonucunda kurallara uymadığı tespit edilen 46 iş yerine eksikliklerin giderilmesi için süre verilirken, verilen sürenin sonunda eksikliklerin giderilmemesi halinde bu iş yerlerine yasal işlemlerin yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Zabıtası Doğanşehir'de Denetim Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement