Büyükşehirin Kazanımları Manisa'ya Aktarıldı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirin Kazanımları Manisa'ya Aktarıldı

Büyükşehirin Kazanımları Manisa\'ya Aktarıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Manisalı muhtarlara büyükşehir olmanın kente kazandırdığı avantajları aktardı.

03.03.2014 14:17  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni büyükşehir olan Manisa'nın Adala Belediye Başkanı Ferai Aslan ve mahalle muhtarlarını misafir etti. Manisalı yerel yöneticiler Kocaeli'nin yaşadığı değişimi yerinde gördü.

ÖNCE SUNUM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Manisa Adala Belediye Başkanı Ferai Aslan ve mahalle muhtarlarını misafir etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ve şube müdürlerinin evsahipliğinde gerçekleştirilen program Antikkapı'da kahvaltı ile başladı. Ardından yeni büyükşehir olan Manisa'ya, Kocaeli'nin büyükşehir olduktan sonra yaşadığı büyük değişim görsel sunumla anlatıldı. Çalışmaları dikkatle izleyen Manisalı muhtarlar Kocaeli'nin dönüşüm sürecine hayran kaldı.

BÜYÜKŞEHİR YARARLI BİR SİSTEM

Toplantıda misafir muhtarlara hitap eden Turan "Bizim de Büyükşehir sistemi gelmeden önce endişelerimiz vardı. Ama zaman bize gösterdi ki Büyükşehir olmak Kocaeli halkının tamamına hizmet etmek anlamına geliyor. Büyükşehir çok yararlı bir sistemdir. Bunu zamanla Manisalı arkadaşlarım da görecek ve hissedeceklerdir'' dedi.

SEKAPARK'A HAYRAN KALDILAR

Manisalı muhtarların bir sonraki durağı ise Türkiye'nin ilk endüstriyel dönüşüm parkı olan Sekapark oldu. Kocaeli'nin incisini bir uçtan bir uca gezen heyet, yaşanan değişimin en güzel örneklerinden birinin Sekapark olduğunu söyledi.

KÖYLERE ZİYARET

Belediye başkanı ve muhtarlar, köylerdeki değişimi de yerinde gördü. Büyükşehir ekibiyle birlikte Kartepe Şirinsulhiye ve Nusretiye köylerini ziyaret etti. Şirinsulhiye Muhtarı İrfan Yiğit ve Nusretiye Mahalle Muhtarı Yaşar Yıldız Manisalı meslektaşlarını en güzel şekilde ağırladı. Kocaeli'nde köylere yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi alan Manisalı muhtarlar daha sonra yapımı devam eden Şirinsulhiye Spor Kompleksi'ni gezdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirin Kazanımları Manisa'ya Aktarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement