Çadır Kentte Bayram Namazı - Son Dakika
Güncel

Çadır Kentte Bayram Namazı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çadır kentte bayram namazı Namaza giden Suriyeliler Bayram namazı Dua ve bayramlaşma Çadır kentte bayram namazı Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, bayram namazını yaşadıkları çadır ve konteyner kentlerde kıldı Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, Ramazan Bayramı namazını yaşadıkları çadır ve konteyner kentlerde kıldı.

05.07.2016 10:24

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çadır kentte bayram namazı

Namaza giden Suriyeliler

Bayram namazı

Dua ve bayramlaşma Çadır kentte bayram namazı

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, bayram namazını yaşadıkları çadır ve konteyner kentlerde kıldı

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, Ramazan Bayramı namazını yaşadıkları çadır ve konteyner kentlerde kıldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde kalan Suriyeliler, vatanlarından uzakta bir bayram namazını daha kılmanın burukluğunu yaşadı.

Yaklaşık 30 bin kişinin barındığı çadır kentte görevlilerin kendileri için oluşturduğu boş alanda saf tutan Suriyeliler, hutbenin ardından ülkelerindeki ve İslam ülkelerindeki olayların bitmesi için dua etti.

Namazın ardından Suriyeliler ve çadır kent yetkilileri bayramlaştı.

Bayram namazına çadır kent müdürü Hüseyin Ortaç, müdür yardımcıları Bekir Engül, Yasin Seyhan da katıldı.

Çadır Kentte Bayram Namazı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çadır Kentte Bayram Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement