Camiye Terk Edilen Bebek 14 Gün Sonra Evlatlık Verildi - Son Dakika
Güncel

Camiye Terk Edilen Bebek 14 Gün Sonra Evlatlık Verildi

Camiye Terk Edilen Bebek 14 Gün Sonra Evlatlık Verildi

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde, 4 günlükken caminin avlusuna terk edilen ve Tatvan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınıp, bakımı yapılan bebek, bir aileye evlatlık verildi.

01.03.2013 13:21

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde, 4 günlükken caminin avlusuna terk edilen ve Tatvan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınıp, bakımı yapılan bebek, bir aileye evlatlık verildi. Hastane personeli, 14 gün bakıp 'Umut Erdem' ismini verdikleri bebekle ayrılırken duygusal anlar yaşadı.

Tatvan merkezde bulunan İbadullah Camisi'nin avlusunda bulunan Kuran kursunun kapısına terk edilen 4 günlük bebek, Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hastane görevlileri tarafından 'Umut Erdem' ismi verilen ve 14 gündür Tatvan Devlet Hastanesi'nde bakılan bebek, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bitlis İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belirlenen bir aileye evlatlık olarak verildi.

İsimleri açıklanmayan aile, Tatvan İlçesi'ne gelerek bebeği teslim alırken, hastane personeli duygusal anlar yaşadı. Tatvan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Onur Dede, minik misafirlerini yeni ailesine teslim ettiklerini belirterek, "Hastanenin sağlık çalışanları, geçen süre zarfında Umut Erdem'i kendi bebeklerinden ayırmadı ve en iyi şekilde misafir etti. Bakımını yapan ekibimiz, Umut Edem'i unutmayacak" dedi. Umut Erdem'i, Kuran kursunun kapısına terk eden ailenin bulunması için de çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. - Bitlis/ Tatvan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Camiye Terk Edilen Bebek 14 Gün Sonra Evlatlık Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement