Çamlıkent, Konut Sahibi Yapmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Çamlıkent, Konut Sahibi Yapmaya Devam Ediyor

Çamlıkent, Konut Sahibi Yapmaya Devam Ediyor

İzmir'in önde gelen yapı firmalarından Çamlıkent, sunduğu cazip imkanlar ve uygun fiyatlarla ev sahibi yapmaya devam ediyor.

09.05.2012 14:03

Ege'nin incisi İzmir'de, şehir stresinden uzakta, sakin ve lüks bir hayat arayanların yeni durağı olan Çiğli semtinde yaptığı yatırımlar ve kalitesi ile ön plana çıkan Çamlıkent, Zeytinli evler 1+1 ve 2+1 evlerinin açılışını yaptı.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri ve davetlilerin katıldığı törende, Zeytinli Evler Projesi katılımcılara tanıtılarak açılış kurdelesi kesildi.

Törende söz alan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çamlıkent'in yaratmış olduğu projeler ile artık bir marka olduğunu vurguladı. Solak, "Sektörde her zaman farkını hissettirmiş, yaptığı projelerle adından söz ettirmiş olan Çamlıkent, yüzlerce insanın istihdam ve binlerce insanın ev sahibi olmasına da vesile olmuştur. Projelerde emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi. Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı da Çiğli'nin hızlı gelişimine katkı sağlayan Çamlıkent ve benzer projelerin diğer ilçeleri kıskandıracak seviyeye geldiğini vurguladı.

1+1, 2+1 LÜKS KONUTLAR

Çamlıkent ve DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Zeytinli Evler Projesi ile birlikte Çiğli'nin canlılığının biraz daha artacağının altını çizerek, "Hem kentin en güzel köşesinde yaşamayı isteyenler, hem de huzur arayanlar için, aradıkları durak Çamlıkent Zeytinli Evleri olacaktır. Çiğli'nin gelişmekte olan kuzey aksında yeni bir yaşam olanağı sunarak, 1+1 ve 2+1 lüks daireler ile özellikle genç emeklileri, yeni evli çiftleri, üniversitelileri konut sahibi yapmak istedik. Bugüne kadar bin 300 aileyi konutlarımızın kalitesiyle kavuşturduk ve şimdi Zeytinli Evler projesiyle sunduğumuz avantajlar ve cazip kampanyalar ile sizleri hayallerinize bir adım daha yaklaştırıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çamlıkent, Konut Sahibi Yapmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement