Çamura Saplanan Otomobilde 63 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çamura Saplanan Otomobilde 63 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Çamura Saplanan Otomobilde 63 Kilo Esrar Ele Geçirildi
30.01.2012 15:18

Ali LEYLAKŞanlıurfa, (DHA) - Şanlıurfa'da, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sırasında çamura saplanan otomobilde 63 kilo esrar ele geçirildi.

Ali LEYLAK Şanlıurfa, (DHA) - Şanlıurfa'da, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sırasında çamura saplanan otomobilde 63 kilo esrar ele geçirildi. Polis, otomobilleri çamura saplanınca yaya olarak kaçmaya çalışan 1'i ilaç mümessili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Sabah saat 05.00 sıralarında kent girişinde uygulama yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır yönünden gelen ve durumundan şüphelendikleri bir otomobile durması için uyarıda bulundu. Ancak içerisinde 2 kişi bulunan otomobil, durmayarak kaçmaya başladı. Polisin peşine düştüğü otomobil 10 kilometre kaçtıktan sonra Karaköprü Beldesi'nde çamura saplandı. Otomobillerini hareket ettiremeyen 2 şüpheli araçtan inip yaya olarak kaçmaya devam etti.

BAGAJDA 63 KİLO ESRAR

Polisler, yaya olarak kaçan 2 şüpheliyi kısa bir kovalamacanın ardından yakalarken, çamura saplanan otomobilin bagajında yapılan aramada 63 kilo esrar ele geçirildi. Esrara el koyan polisin gözaltına aldığı şüphelilerden Zana Oral'ın ilaç mümessili olduğu saptandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürülen şüpheliler Zana Oral ile Muzaffer Baykara, sorgulamalarının ardından, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çamura Saplanan Otomobilde 63 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika


Advertisement