Çanakkale 1915 Köprüsü, Lapseki'nin Konut Fiyatlarını Artırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale 1915 Köprüsü, Lapseki'nin Konut Fiyatlarını Artırdı

27.03.2018 13:32

Çanakkale 1915 Köprüsü, bağlantı noktaları olan Lapseki ve Gelibolu ilçelerinde satılık konutların metrekare fiyatlarını artırdı.

Çanakkale 1915 Köprüsü, bağlantı noktaları olan Lapseki ve Gelibolu ilçelerinde satılık konutların metrekare fiyatlarını artırdı.

Sahibinden.com Emlak Endeksi Şubat 2018 verilerine göre, Lapseki ve Gelibolu'da geçen yılın aynı dönemine oranla satılık konutların metrekare fiyatında artış oldu.

Gelibolu'da satılık konutların metrekare fiyatı bir yılda yüzde 9,78 artarken, Lapseki'de satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 24,14 artış gösterdi. Gelibolu'da satılık konutların metrekare fiyatı bin 441 lira olurken, fiyatlar Lapseki'de ortalama 2 bin 111 liraya ulaştı.

Şubat 2018 verilerine göre, Gelibolu'da satılık konutların metrekare fiyatı 4 yılda yüzde 45,2, Lapseki'de ise yüzde 125,77 arttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale 1915 Köprüsü, Lapseki'nin Konut Fiyatlarını Artırdı - Son Dakika


Advertisement