Çanakkale'de Okul Müdürü İki Kız Öğrenciyi Tacizden Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Okul Müdürü İki Kız Öğrenciyi Tacizden Tutuklandı

Çanakkale'deki bir lisenin müdürü iki kız öğrenciyi, elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı, sevkedildiği adliyede tutuklandı.

02.03.2016 17:12  Güncelleme: 19:00

Çanakkale'de bir okul müdürü, iki kız öğrencisini tacizden tutuklandı. Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü, olayın ardından okul müdürünü açığa aldı.

DİLEKÇEYLE ORTAYA ÇIKAN GERÇEK

Olay, Ezine ilçesine bağlı Geyikli Beldesi'ndeki Geyikli Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. 25 Şubat perşembe günü bir kişinin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne olayı anlatan dilekçe vermesiyle ortaya çıktı. Bunun üzerine olay, tutanak altına alınarak savcılığa intikal ettirildi. Savcı, hem okul müdürü İ.K.'nin, hem de iki kız öğrencinin ifadelerini aldı. Öğrencilerden biri tacize uğramadığını söylerken, diğeri taciz iddialarını doğruladı ve okul müdürü İ.K.'nin, kendisine elle tacizde bulunduğunu öne sürerek şikayetçi oldu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Savcının tutuklama istemiyle mahkemeye sevk ettiği okul müdürü İ.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş ise taciz iddiaları nedeniyle Okul Müdürü İ.K.'nin açığa alındığını ve iddiaları araştırmak üzere müfettiş görevlendirdiklerini söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Okul Müdürü İki Kız Öğrenciyi Tacizden Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • derya:
    hiçbir iddaa ıspatlanmadan ceza verilmemeli adaletsizlik olur nice öğrenci biliyorum kendi öğretmenine sırnaşmaya çalışıyor öğretmen uzak durunca kompleks yapıp iftira atıyor ya karma eğitimi kaldırın ya da suç ıspatlanmayana kadar ceza verilmesin bıktık artık bu haberlerden kaldırın karma eğitimi bizde rahatlıyalım 11 1 Yanıtla
  • Diyarbakır lı Allah'ına kadar vatan sevdalısı:
    Kesinlikle bu iş chphdp işidir 2 10 Yanıtla
  • (*:
    Okul mudurleri genelde CHP lidir... 3 3 Yanıtla
  • 01:
    hadi gerçekse !!!! 2 3 Yanıtla
  • lazo:
    eğer öyle birşey olduysa o veli nekadar midesiz. dilekçe verene kadar gidip ağzını gözünü kıracaktı. iki kızın iftirası 1 2 Yanıtla
  • yibo:
    VATANIMIZIN VE MİLLETİMİZİN HUZURA KAVUŞMASI İÇİN KESİNLİKLE ...HAİN chp ve hdp LİLERDEN KURTULMASI GEREKİYOR....Başka yolu YOK... 0 2 Yanıtla
  • asker:
    kemalist rumuzunu kullanan ... sana demiştim bu bir fikirdir insan kullanır sen kime hizmet ediyorsun.chp nin adını her yerde kullanaraktan kötülüyorsun.okul müdürleri belki senin partindendir.yakışır 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement